18. juli 2019
19. marts er der temaaften om den kommende bro og nationalparken på Hornsherred. Foto: Pressefoto
19. marts er der temaaften om den kommende bro og nationalparken på Hornsherred. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilmelding senest i dag: Kom til temaaften om bro og park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilmelding senest i dag: Kom til temaaften om bro og park
Frederikssund - 14. marts 2019 kl. 15:15
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er man interesseret i at høre det sidste nye om byggeriet af kronprinsesse Marys Bro, kan man tirsdag den 19. marts komme til temaaften hos Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund i Infocenteret i Skibby. Her vil projektchef for byggeriet, Henrik Vincentsen, fortælle om status på broen og hvilken betydning, broen vil få for Hornsherred i fremtiden.

- Frederikssund og omegn er et område i udvikling, og ny infrastruktur plejer at have en afsmittende effekt på omgivelserne. Med Kronprinsesse Marys Bro kommer Hornsherred tættere på hovedstadsområdet, særligt nu hvor Vejdirektoratet er i gang med at opdatere VVV-undesøgelsen og anlægsloven for Frederikssundmotorvejens 3. etape, siger projektchefen i en pressemeddelelse.

På temaaftenen kan man også høre om områdets nationalpark, Nationalpark Skjoldungernes Land, når nationalparkchef Anders Bülow fortæller om det, der allerede er sket i området og de kommende planer for området. Han vil desuden komme ind på, hvilken betydning parken vil have for Fjordforbindelsen.

- Området er populært blandt den lokale befolkning, og vi har et stort fokus på, at endnu flere skal få glæde af det skønne område, fortæller chefen i en pressemeddelelse.

Ønsker man at høre mere om både bro og nationalpark kan man tilmelde sig på fjordforbindelsenvd.dk senest i dag, tordag den 14. marts. Der er plads til 90 deltagere og tilmelding sker efter først til mølle princippet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede