20. januar 2019
Jægerspris Gymnastikforening har også i år hold for både store og små. Foto: Kim Rasmussen.
Jægerspris Gymnastikforening har også i år hold for både store og små. Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilbud om motion »fra vugge til grav«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbud om motion »fra vugge til grav«
Frederikssund - 09. august 2018 kl. 05:17
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I september starter Jægerspris Gymnastikforening den nye sæson i Kignæshallen. Denne sæson vil byde på mange nye tiltag, som foreningen håber på, vil hjælpe medlemstallet op igen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Foreningen har haft sit at kæmpe med de seneste år, hvor Kignæshallen har været hårdt ramt. I december 2013 totalskadede stormfloden Bodil hallen, og samme uge, som den i 2014 blev genåbnet efter 11 måneders renovering, brød hallen i brand og måtte atter engang lukkes og restaureres.

- Vi blev jo bombet helt tilbage af de katastrofer. Der havde vi noget af en medlemstilbagegang, men vi ser heldigvis nu, at medlemstallet er på vej op igen, siger formand Lene Lyberg.

Hun mener, fremgangen især skyldes de nye tiltag, foreningen har taget. Denne sæson byder nemlig på tre helt nye hold, så der er mulighed for motion til alle.

- Jeg plejer jo at sige, at vi har »hold for alle, fra vugge til grav«, og det tør siges, at det har vi virkelig, griner Lene Lyberg.

De tre nye tiltag er et hold for børn med særlige behov sammen med deres forældre eller pædagog, et fusioneret springgymnastikhold i Slangerup og »Familie i bevægelse«, der er et fredagstilbud, som giver familien mulighed for at starte weekenden på en sjov måde sammen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 9. august 2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk