18. oktober 2021
Birthe Damgaard bruger farvemættede silkestof til sin kunst, som du kan se i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Pressefoto
Birthe Damgaard bruger farvemættede silkestof til sin kunst, som du kan se i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tekstilkunst i lokalt kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tekstilkunst i lokalt kulturhus
Frederikssund - 09. oktober 2021 kl. 11:17

Det er ikke traditionelt malede naturbilleder, du finder på væggene i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus, når du kommer til udstillingen "Kunst før Columbus" i weekenden 16. og 17. oktober - begge dage fra klokken 11.00 til 16.00.

Birthe Damgaard bruger ikke maling men flotte farvemættede silkestof til at skabe sine billeder. Silkestofferne er farverige, mønstrede og med forskellige strukturer og med dem, skaber hun små og store sanselige billeder. Det hele garnerer hun med forskellig farvet tyl, som hun bruger til at skabe dybde og fremhæve ting i billederne. Inspirationen henter hun mange forskellige steder fra. En gåtur i skoven eller ved søen, kan give inspiration til et billede. Mange af motiverne bliver også hentet fra rejser forskellige steder rundt om i verden, skriver Kulhuse Kultur- og Medborgerhus i en pressemeddelelse om udstillingen.

Birthe Damgaard er autodidakt og har arbejdet med billedsyning gennem mange år. Birthe Damgaard er til stede begge udstillingsdage. Om lørdagen klokken 11.30 fortæller Birthe Damgaard om arbejdet med værkerne. Der er gratis adgang til udstillingen.

Jk

1382458
Rejser du til udlandet i år?