11. august 2020
To purunge piger er sigtet for sammen med en tredje person at have udøvet rå vold mod en jævnaldrende pige bag Klub Mix på A. C. Hansens Vej i Frederikssund. Foto: Maj-Britt Holm
To purunge piger er sigtet for sammen med en tredje person at have udøvet rå vold mod en jævnaldrende pige bag Klub Mix på A. C. Hansens Vej i Frederikssund. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teenagepiger fængslet for råt overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teenagepiger fængslet for råt overfald
Frederikssund - 16. juli 2020 kl. 17:31
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To hidtil ustraffede piger på 15 og 16 år blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød med krav om varetægtsfængsling for legemsangreb af særlig farlig karakter mod en jævnaldrende pige i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De to piger er sigtet for sammen med en tredje person, der er på fri fod, at have begået et råt overfald på en jævnaldrende pige, der blev sparket, trampet på og slået med knytnæve i ansigtet og på kroppen tirsdag eftermiddag bag Klub Mix på A.C. Hansens Vej i Frederikssund, ikke langt fra Sillebroen Shopping.

Pigerne er desuden sigtet for at have udøvet ulovlig tvang overfor den forurettede, ligesom de skulle have truet med at slå hende ihjel, hvis hun anmeldte overfaldet til politiet.

Retsmødet foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, men ifølge anklager Stella Christiansen blev de to piger varetægtsfængslet i 14 dage. På grund af deres unge alder anbringes de i såkaldt surrogat på en lukket ungdomsinstitution.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?