3. marts 2021
Børneteateret »Fusskopf« handler om en mand med fem fødder. Fredag den 20. september kan man opleve stykket i Skibby i forbindelse med teaterfestivalen. Foto: Teateret Fyren & Flammen
gallery icon

Se billedserie

Børneteateret »Fusskopf« handler om en mand med fem fødder. Fredag den 20. september kan man opleve stykket i Skibby i forbindelse med teaterfestivalen. Foto: Teateret Fyren & Flammen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterfestival får nyt koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterfestival får nyt koncept
Frederikssund - 16. september 2019 kl. 18:45
Af Ea Lykke Schausen

Fire dage, fire byer, fire forestillinger. Sådan kan et lidt anderledes koncept til den årlige teaterfestival i kommunen kort beskrives.

Efter ønske om at styrke samarbejdet på tværs af foreninger og kommunen og at give næring til drømmen om at kunne skabe en stor teaterfestival, der kan sætte Frederikssund på landkortet som en kommune med stærke teatertraditioner, er Jægerspris Amatørs Scene, Slangerupscenen, Frederikssund Børne- og Ungdomsteater, Frederikssund Teaterforening, TeaterTasken, Parkteatret, Frederikssund Vikingespil og Frederikssund Kommune gået sammen om at skabe fire dage med fire forestillinger i fire forskellige byer.

Udover professionelle forestillinger, vil dagene også byde på hygge og oplevelser, hvor kulturen i de fire byer rykker tættere sammen.

Inden den første forestilling, Nabokrig, om en konflikt mellem to naboer på en blind vej, bliver opført i Parkteatret torsdag den 19. september klokken 19, vil man fra klokken 18 kunne nyde en teatermenu, mens unge teatertalenter folder sig ud i nabostridighedern. Menuen kan bestilles ved at henvende sig på mail jette@parkteatret.dk eller på telefon 47 38 34 35. Billetter koster 175 kroner og kan købes på www.frederikssundtf.dk.

Forestillingen er for voksne.

Dagen efter bliver stridigheder byttet ud med dans og hop, når der fremføres stykket »Fosskopf«, om en mand med fem fødder, i Skibby Fritidscenter klokken 15.

Som opvarmning til stykket, der bringer alle sanser i spil, vil der være klippe-klistre dag og frugt og juice til børnene fra klokken 14.

Billetter koster 60 kroner og kan købes på www.frederikssund-boerneteater.dk. Stykket er for alle fra to år og op.

H.C Andersens eventyr om den etbenede tinsoldat, der forelsker sig i den smukke danserinde, bliver lørdag vakt til live i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris klokken 14.

Inden da kan man fra klokken 12 i Jægerspris Slotspark møde jaslinger klædt ud som figurer fra H.C. Andersens eventyr, mens man nyder en madkurv, der kan bestilles ved at skrive en mail til jorhskaffelab@gmail.com eller ringer til 40 96 00 42.

Teaterstykket er for børn fra tre år og deres familier.

Billetter til forestillingen koster 60 kroner og kan bestilles på www.frederikssund-boerneteater.dk. Stykket er for alle fra tre år og op.

Den fjerde og sidste forestilling, Odysseen, vil finde sted i Slangerup Svømmehal søndag den 22. september klokken 15. Her vil en skuespiller og en kontrabassist fortolke Homers klassiske beretning og skære helt ind til benet på den storslåede fortælling.

Underholdningen starter dog allerede klokken 13.30, hvor der vil være mulighed for at møde vikingerne foran svømmehallen og prøve kræfter med deres lege. Klokken 14 vil der være underholdning i svømmehallen, hvor havfruer og svømmere laver opvisning i bassinet, mens man kan købe sig en bid mad og noget at drikke fra hallens cafe.

Stykket er for alle fra ni år og op.

Billetter koster 60 kroner og kan købes på www.frederikssund-boerneteater.dk.

Foruden de fire forestillinger i de fire byer, vil man fredag, lørdag og søndag kunne opleve Slangerupscenens forestilling »Frk. Nitouche«, en musical fuld af musik og sange, der kan få alle til at nynne og klappe med.

Denne forestilling er for hele familien.

Billetter koster 120 kroner for voksne og 50 kroner for børn og kan købes på www.slangerupscenen.dk.

1382458
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?