22. januar 2018
Søndag var skuespillere og musikere fra Frederikssund Ungdomsskole samlet for at lægge sidste hånd på forestillingen Blue Noise, som kan opleves den 23.-26. marts. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Søndag var skuespillere og musikere fra Frederikssund Ungdomsskole samlet for at lægge sidste hånd på forestillingen Blue Noise, som kan opleves den 23.-26. marts. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tavshed er guld i ungdomsteater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tavshed er guld i ungdomsteater
Frederikssund - 20. marts 2017 kl. 05:37
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når skuespillerne torsdag den 23. marts går på scenen, og musikerne slår rytmerne an ved dette års teaterkoncert, Blue Noise, arrangeret af ungdomsskolen i Frederikssund, har de medvirkende ikke øvet en eneste replik. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

For første gang har instruktør Rasmus Cundell lavet en forestilling helt uden talte ord. I stedet har han sat sin lid til, at publikum kan afkode handlingen alene ud fra scenografi, sang, dans og musik.

Rasmus Cundell har skrevet forestillingen, som er en kritik af vores »medie- og skærmforbrug«, forklarer han, som i år har fornøjelsen af at arbejde sammen med en række elever, som han kender godt i forvejen, da mange har været involveret i tidligere forestillinger.

- Det kan man godt mærke. Vi begynder at lære hinanden at kende, og de unge forstår, hvad jeg mener, uden jeg behøver forklare mig, siger Rasmus Cundell.

Forestillingen kan ses på Marienlystskolen den 23.-26. marts. Billetter kan købes på place2book.com

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 20. marts.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk