21. maj 2019
Second Line Jazzband spiller i Slangerup Bio lørdag den 15. december. Foto: Pressefoto
Second Line Jazzband spiller i Slangerup Bio lørdag den 15. december. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensk jazz-band giver koncert i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensk jazz-band giver koncert i biografen
Frederikssund - 12. december 2018 kl. 15:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 15. december gæster det svenske jazzband Second Line Jazzband fra Gøteborg Slangerup Bio, hvor bandet giver koncert fra klokken 15-17, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Bandet startede deres karriere i 1989, og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig fire af bandets oprindelige seks medlemmer tilbage. Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på et væld af klubber og festivaler og har medvirket i både tv- og radioudsendelser i Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, Frankrig, Letland, England, Nordirland, Skotland og - naturligvis - i Sverige.

Bandet har udgivet 14 CD'er, hvoraf den seneste "Monkey Man" kom på markedet i 2015. Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidig være tro mod den New Orleans-inspirerede stil, bandet har, skriver Ejegod Jazz Klub, som står bag koncerten, på sin hjemmeside.

Bandet, som tidligere har spillet i Slangerup, består af Jesper Albrektsson på trompet, vokal, Niklas Carlsson, trombone, vokal, Olof Skoog, saxofoner, klarinet, vokal, Anders Wasén, banjo, Per Bach, bas og Johan Horner, trommer.

Alle billetter til koncerten er udsolgt, men er man interesseret i at høre, om der er eventuelle afbud, kan man kontakte kasserer i Ejegod Jazz Klub, Bodil Egelund, på telefon 2361 3599.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede