25. september 2020
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stribe af indbrud opdaget i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribe af indbrud opdaget i weekenden
Frederikssund - 14. oktober 2019 kl. 10:16
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere er i weekenden kommet hjem til ærgerlige syn, hvor de har måtte konstatere, at fremmede og ubudne gæster har været eller har forsøgt at komme ind i deres hjem. Det oplyser Nordsjællands Politi i et uddrag af døgnrapporten.

arrow Læs også: Nutellatyve taget på fersk gerning

Mellem klokken 7 og 17.15 fredag har en eller flere ubudne gæster skaffet sig adgang til en bolig på Stormgårdsvej i Skibby ved at opbryde hoveddøren, hvorefter vedkommende har stjålet smykker, computer og et stereoanlæg.

Også i Frederikssund har tyve skaffet sig adgang til e n bolig ved at opbryde en dør mellem lørdag den 28. september klokken 12 og denne lørdag klokken 11.30. Her er det gået ud over havedøren til et hus på Ådalsvej, og tyven eller tyvene har fået fingre i porcelænsfigurer og smykker.

Ved en lejlighed på Heimdalsvej i Frederikssund kom tyvene slet ikke ind i boligen til trods for, de havde knust ruden i stuedøren med en sten. Det er sket mellem midnat og klokken 20.35 søndag.

Også i Græse Bakkeby har beboere i t hus på Bakkekammen denne weekend opdaget, at tyve har været inde i huset. Her har de skaffet sig adgang ved at opbryde en terrassedør, og de er smuttet med smykker og en skoletaske. Selvom beboerne anmeldte sagen til politiet lørdag, skønnes indbruddet at være sket mellem klokken 21.42 tirsdag og klokken 8 onsdag i sidste uge.

arrow 13-årig pige banket af tæskehold: Blev tilbudt penge bagefter
14. oktober 2019 kl. 13:18 Opdateret: kl. 13:18
arrow 29-årig fik betonelement i hovedet
14. oktober 2019 kl. 12:42 Opdateret: kl. 12:42
arrow IGEN: Her har der været indbrud i Rudersdal...
14. oktober 2019 kl. 11:56 Opdateret: kl. 11:56
Har debatten om sexisme taget overhånd?