22. marts 2019
De nye lejligheder på Falkenborgvej skal være klar den 15. december i år. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

De nye lejligheder på Falkenborgvej skal være klar den 15. december i år. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor forhåndsinteresse for nybyggede lejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor forhåndsinteresse for nybyggede lejligheder
Opdateret 13. juli 2018 kl. 09:33
Frederikssund - 13. juli 2018 kl. 05:49
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

28 ud af 32 lejemål i det nye lejlighedskompleks på Falkenborgvej i Frederikssund er allerede lejet ud, selv om der endnu er fem måneder til, at komplekset står færdigt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er det socialdemokratiske byrådsmedlem Niels Martin Viuff, der er ved at opføre det sjette kompleks på stedet, og interessen for lejlighederne har været stor lige fra første spadestik.

- Det er gået stærkt, og det er selvfølgelig meget positivt, at folk er interesseret, men sådan har det faktisk været de sidste par år, siger driftansvarlig i NIMA A/S Cecilie Viuff

De 32 nye lejligheder bliver på 59-86 kvadratmeter fordelt på to eller tre værelser. Huslejen lyder på 7469 kroner for den billigste lejlighed, mens den dyreste koster 11.038 kroner om måneden.

Ifølge Cecilie Viuff er det primært helt unge mennesker eller folk i en mere moden alder, som har haft hus, som de nu gerne vil slippe for at vedligeholde, der flytter ind i lejlighederne på Falkenborgvej, hvor Niels Martin Viuff i øjeblikket råder over 168 lejemål, som entreprenøren aldrig har haft problemer med at leje ud.

- Vi har aldrig lejlighederne stående tomme. Vi har over 200 personer stående på en liste, og de får besked, når der er nogen, der fraflytter. Så snart et lejemål blive ledigt, har vi interesserede til overtage det, siger Cecilie Viuff.

Men byggeriet af lejligheder på Falkenborgvej er så langt fra ved at nå sin ende.

Niels Martin Viuff har tidligere luftet planer om at bygge et højhus i umiddelbar forlængelse af de eksisterende komplekser, men projektet har endnu ikke været muligt at realisere.

Entreprenøren og byrådsmedlemmet håber dog, at højhusbyggeriet kommer i gang inden længe.

- Jeg forventer, at vi kan gå i gang til efteråret, siger han, som dog har en alternativ plan, hvis ikke højhuset bliver en realitet i år.

- Hvis vi ikke kan gå i gang med det, så begynder vi på endnu en etape af byggeriet af lejligheder. Det bliver magen til det, vi er i gang med nu. Derefter er planen at lave endnu to etaper, som skal stå klar i henholdsvis 2021 og 2022, så vi i alt når op på 350 lejligheder, når højhuset også står færdigt, siger Niels Martin Viuff.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede