25. februar 2020
Christine Buchholtz?s arbejde, der pt. udstilles i Slangerup Bio, er inspireret af stærke kvinder samt kraftige farver og mønstre.
gallery icon

Se billedserie

Christine Buchholtz?s arbejde, der pt. udstilles i Slangerup Bio, er inspireret af stærke kvinder samt kraftige farver og mønstre.
Foto: Maj-britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærke kvinder og opgør med normer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærke kvinder og opgør med normer
Frederikssund - 09. oktober 2019 kl. 05:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstneren Christine Buchholtz fra Valby udstiller i oktober og november måned i Slangerup Bio.

Omdrejningspunktet for Christine Buchholtz's arbejde er et opgør med tidens normer og med socialt konstruerede begrænsninger i hverdagens bureaukrati. Hun er inspireret af stærke kvinder samt kraftige farver og mønstre, der står tydeligt frem i forskellige sammenhænge.

Denne samling af billeder viser glansbilledet med dets strålende farver og smukke kvinder, der poserer på bedste instagram-maner samt den mørke bagside, hvor kvinder stadig kæmper med samfundets restriktive krav og behandling af deres køn.

Christine Buchholtz henter sin inspiration hos kvinderettighedernes forkæmpere, for eksempel de kvinder, der står frem med deres historier i kølvandet på #metoo og den russiske oprørsgruppe Pussy Riot, der risikerer deres liv for at gøre op med samfundets normer for fordømmelser.

Udstillingen kan ses ved besøg i biografen, der har adresse i Brobæksgade 4 i Slangerup.