25. oktober 2020
En 55-årig mand var lørdag morgen kørt i grøften og havde ramt et træ på Skovnæsvej ved Færgelunden i Jægerspris. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

En 55-årig mand var lørdag morgen kørt i grøften og havde ramt et træ på Skovnæsvej ved Færgelunden i Jægerspris. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Spritbilist endte fastklemt i grøft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Spritbilist endte fastklemt i grøft
Opdateret 27. september 2020 kl. 12:00
Frederikssund - 27. september 2020 kl. 10:50
Af Lars Sandager Ramlow

En 55-årig mand fik ikke alene ødelagt sin bil lørdag - han er nu også sigtet for spirituskørsel. Det fortæller vagtchef David Borchersen fra Nordsjællands Politi i en gennemgang af døgnrapporten søndag morgen.

Lørdag klokken 09.22 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand sad fastklemt i en bil på Skovnæsvej ved Færgelunden i Jægerspris. Manden var kørt i grøften, hvor han havde ramt et træ. Da patruljen ankom viste det sig, at være en 55-årig mand fra lokalområdet, der sad i bilen, og betjentene fik mistanke om, at manden var påvirket af alkohol.

- Umiddelbart så det ikke ud til, at manden var kommet alvorligt til skade. Til gengæld havde bilen det ikke så godt. Den 55-årige er nu sigtet for spirituskørsel, oplyser vagtchef David Borchersen til Frederiksborg Amts Avis.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?