7. august 2020
Et sommerhus på Birkholmvej i Over Dråby ved Jægerspris er fredag brændt ned til grunden. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Et sommerhus på Birkholmvej i Over Dråby ved Jægerspris er fredag brændt ned til grunden. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhus er brændt ned til grunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhus er brændt ned til grunden
Opdateret 14. februar 2020 kl. 16:14
Frederikssund - 14. februar 2020 kl. 16:11
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et sommerhus på Birkholmvej i Over Dråby Strand ved Jægerspris er brændt ned til grunden fredag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

En nabo slog alarm klokken 11.45 om, at det brændte i huset, og da udrykningskøretøjer fra Frederiksborg Brand & Redning nåede frem til stedet, steg flammer og røg op fra bygningen af træ, oplyser indsatsleder Thomas Danholm, Frederiksborg Amts Avis.

- Vi kan se, det er en ret voldsom brand, og huset er overtændt. Det ser ud som om, at bygningen var faldet sammen i forvejen. Men vi kan ikke sige det med sikkerhed, fortæller Thomas Danholm.

Frederiksborg Amts Avis var til stede, da ilden var nedkæmpet, mens det stadig røg fra resterne af huset, der lå stort set skjult bag et vildnis af træer og buske på den fuldstændig overgroede hjørnegrund.

Der var 14 brandfolk fra både stationerne i Jægerspris og Skibby, idet der var kaldt ekstra mandskab til stedet, fordi der ifølge Thomas Danholm både skulle slukkes ild og bevares eventuelle spor undervejs.

- Heldigvis er det stille vejr, så røgen generer ikke nogen, fordi den går lige op i luften, siger indsatslederen.

Ejendommen har siden 1997 været ejet af en mand, viser oplysninger i ejendomsregistret. Men politiet betragter det som et ubeboet hus, og der er ikke fundet nogen personer i huset efter branden, oplyser Ole Hestbæk, vagtchef hos Nordsjællands Politi.

- Vi kender ikke brandårsagen, men vi forventer at finde ud af det, når vores teknikere undersøger stedet nærmere, siger Ole Hestbæk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?