18. januar 2019
Som noget nyt begyndte lørdagens koncert allerede om eftermiddagen, hvor She's a Sailor spillede. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Som noget nyt begyndte lørdagens koncert allerede om eftermiddagen, hvor She's a Sailor spillede. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrig og varm musikfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrig og varm musikfestival
Frederikssund - 06. august 2018 kl. 05:23
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Humlehaven på Kalvøen var fuld af festivalglade mennesker i samtlige tre dage til årets Frederikssund Festival, der løb af stablen torsdag, fredag og lørdag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den varme sommerstemning fik folk til at flokkes under parasoller med fadøl på bordene, mens de lyttede til gratis musik fra bands på scenen i det store telt.

Sidste år var festivalens udeliv ved at regne væk, så der måtte lægges træflis ud over mudderet, og Valhal var stopfuld af betalende gæster. Men i år var lysten til at blive ude under solen stor. Så det var velvalgt, at Frederikssund Festivals bestyrelse allerede for et halvt år siden besluttede at rykke fredagens betalingskoncert med C. V. Jørgensen, Northern Assembly og The Boss - Springsteen tribute - ud under åben himmel til Vikingescenen, fordi de over 300 billetter til den aften var blevet revet væk på kort tid på grund af chancen for at høre C.V. Jørgensen og hans sange fra ikke mindst 70'erne og 80'erne.

Det endte med 1225 tilhørere til udendørskoncerten, oplyste Frederikssund Festivals kasserer Ulla Madsen, som fortalte, at det samtidig var lidt af en prøve på, hvad fremtiden måske kan bringe, fordi Valhal er ved at være slidt ned, og festivalen er nødt til at overveje, hvad de skal gøre, hvis bygningen fjernes en dag.

- Det gik simpelthen så godt. Vikingescenen var så smuk. Det var en rigtig hyggelig oplevelse, konstaterede Ulla Madsen.

Frederikssund Festivals nye formand Leon Røygaard pegede i det hele taget på, at det var gået super godt i de tre dage, hvor både publikum og frivillige var glade hele vejen igennem.

- Det er gået bedre, end jeg havde håbet på, og de udfordringer, vi har haft undervejs, er blevet løst. Alle har støttet op og gjort deres alle allerbedste, fastslog Leon Røygaard, der så frem til, at regnskabet er afsluttet, og der kan falde penge til aktivietetr for børn og unge i lokalområdet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk