26. maj 2020
Biskoppen har givet Dorte Dideriksen lov til at fortsætte i konstitueringen som sognepræst i Jørlunde Sogn året ud. Foto: Privat
Biskoppen har givet Dorte Dideriksen lov til at fortsætte i konstitueringen som sognepræst i Jørlunde Sogn året ud. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sognepræst fortsætter i Jørlunde året ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sognepræst fortsætter i Jørlunde året ud
Frederikssund - 20. maj 2020 kl. 11:48
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stor glæde i Jørlunde Sogns menighedsråd over, at biskop Lise-Lotte Rebel netop har givet den konstituerede sognepræst Dorte Dideriksen lov til at fortsætte i stillingen til udgangen af 2020, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Dorte Dideriksen blev konstitueret som sognepræst i Jørlunde Sogn sidste år med virkning fra den 1. august 2019 til og med udgangen af juli 2020, men nu er hendes ansættelse altså forlænget året ud.

Ifølge menighedsrådformand Nils Finken er Dorte Dideriksen meget arbejdsom og har udført arbejdet meget samvittighedsfuldt - også i disse corona-tider.

- Jeg synes, det er rigtig glædeligt, at Dorte Dideriksen bliver hos os. Hun er rigtig initiativrig, omsorgsfuld og velforberedt. Vi har stor glæde af, at hun er sognepræst hos os, og menigheden sætter også pris på hende. Det kan ikke være bedre, siger Nils Finken.

Dorte Dideriksen bor i Frederikssund, idet hun har orlov fra sit job i Oppe Sundby Sogn, hvor hun har været siden 2010, og i Jørlunde afløste hun Victor Greve, som også har orlov og blev konstitueret sognepræst i Skuldelev og Selsø sogne i Hornsherred, efter at Aage Koed Mikkelsen gik på pension sidste år.

Men hvad der skal ske, når Dorte Dideriksens konstituering udløber den 31. december i år, er de ikke klar over i Jørlunde Sogns menighedsråd.

- Det er en beslutning, der ligger ved stiftet og biskoppen, fastslår Nils Finken.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?