19. oktober 2021
36-årige Rune Furbo, der her ses sammen med sin hustru Arlini i en af tidens mest populære sofaer »Goliat XXL« til 14.999 kroner, har åbnet fysisk butik med showroom til sin webshop SofaNova i Frederikssunds gågade tæt på S-togsstationen. 

Foto: Maj-Britt Holm
36-årige Rune Furbo, der her ses sammen med sin hustru Arlini i en af tidens mest populære sofaer »Goliat XXL« til 14.999 kroner, har åbnet fysisk butik med showroom til sin webshop SofaNova i Frederikssunds gågade tæt på S-togsstationen. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sofabutik er rykket ind i gågade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Sofabutik er rykket ind i gågade
Frederikssund - 17. september 2021 kl. 18:05
Af Maj-Britt Holm

En kæmpe stor mørkeblå veloursofa i u-form og en råhvid lænestol tiltrækker sig lige nu stor opmærksomhed i butiksvinduet i Jernbanegade 33 i Frederikssund. Her slog SofaNova døren op i onsdags og har lige nu åbningstilbud.

Den kun ét år gamle webshop, der ejes og drives af Rune Furbo, har udvidet med en fysisk butik, der fungerer som showroom, i 250 kvadratmeter store lokaler, hvor man kan se et udvalg af sofaerne i »levende live«, før man bestiller via nettet, per telefon eller ansigt til ansigt.

- Vi er en online butik, og vi vil gerne give kunderne mulighed for at se, hvad vi har, før de køber. I dag har vi haft besøg af tre kunder, som havde besluttet sig, inden de kom, men som endte med at vælge noget andet, fortæller 36-årige Rune Furbo, der bruger god tid på at vejlede kunderne, så de får det, som de vil have det.

Sofa med leveringstid

SofaNova lægger vægt på bæredygtighed og forhandler ifølge eget udsagn udelukkende sofaer af høj kvalitet til en lavere pris.

Her kan der både købes en daybed til 3000 kroner og en luksussofa til 60.000 kroner. Webshoppen samarbejder med europæiske fabrikker, og de fleste sofaer fremstilles i Polen og har et par måneders leveringstid.

- Så køber man sofa, kan man ikke lige få den leveret i dag eller i morgen, fastslår Rune Furbo.

Design din egen sofa

Rune Furbo har masser af erfaring i møbelbranchen, hvor han både har ejet og drevet virksomhed før. Nu har han valgt at fokusere på at sælge sofaer, som kunderne selv kan designe. SofaNova kan tilbyde mange hundrede forskellige slags stof til betræk, men ikke læder.

- Hvis man ønsker sig en blå sofa, kan vi tilbyde 50 forskellige nuancer af blå, og man kan få lige den kvalitet, farve eller struktur i stoffet, man ønsker, forklarer han, der tilføjer, at hvis man har set noget et sted, kan SofaNova skaffe det.

Ekstra liv i gågaden

Sofasælgeren er vokset op i Ølstykke og kender derfor Frederikssunds gågade ganske godt. Han bor i dag sammen med sin kone Arlini i Melby, hvorfra han har drevet webshoppen siden starten.

- Det var en af grundene til, at vi gerne ville have en butik i Nordsjælland. Vi tror også, vi kan være med til at skabe ekstra liv i den lidt skrantende gågade, når der nu sker noget nyt, forklarer Rune Furbo.

Døgnåben webshop

SofaNova har åbent i den fysiske butik mandag til fredag klokken 11-17 og lørdag klokken 11-14, mens der er lukket søndag, og webshoppen har åben 24/7 på www.sofanova.dk

1382458
Rejser du til udlandet i år?