21. august 2019
Jakob Pedersen har købt Dalby Sommermarked, som søstrene Bettina Rask Pedersen (t.v.) og Charlotte Rask Pedersen driver. Sidstnævnte er gift med Jakob. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jakob Pedersen har købt Dalby Sommermarked, som søstrene Bettina Rask Pedersen (t.v.) og Charlotte Rask Pedersen driver. Sidstnævnte er gift med Jakob. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søstre vil hygge i sommermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søstre vil hygge i sommermarked
Frederikssund - 07. marts 2019 kl. 10:21
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To søstre står nu bag disken i Dalby Sommermarked på Hornsherred, hvor de vil hygge om kunderne, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Før jul købte Jakob Pedersen ejendommen på Traneagervej 2 i sommerhusområdet Dalby Huse af Mohammad Pervez, der har haft den i over 20 år, og den 1. marts tog Jakobs kone Charlotte Rask Pedersen sammen med sin søster Bettina Rask Pedersen fat på deres første sæson i sommermarkedet.

- Jeg elsker hygge og vil gøre rigtig meget for at pynte med blomster, så kunderne føler sig velkomne, fortæller Charlotte Rask Pedersen.

I vinterens løb har Jakob Pedersen haft travlt med at istandsætte bygningen indvendigt, hvor der er sat skillevæg op, så butiksarealet er blevet noget mindre. Her er der salg af friskbagt brød, et lille udvalg af dagligvarer, slik, udelegetøj, blomster, tobak, vin, øl og spiritus, og planen er, at kunderne snart også kan købe latte fra espressomaskine og vaffelis, som skal kunne nydes på en nyanlagt terrasse foran butikken.

Dalby Sommermarked er åbent dagligt klokken 7.30-18.30 - og i juni, juli og august til klokken 21.00.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 7. marts 2019.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede