16. oktober 2021
Boligselskabet DAB?s sociale pris blev i lørdags overrakt til beboere fra Seniorboligerne Nordsmandsvænget i Skibby, som er en del af Hornsherred almennyttige Boligselskab. Foto: DAB
Boligselskabet DAB?s sociale pris blev i lørdags overrakt til beboere fra Seniorboligerne Nordsmandsvænget i Skibby, som er en del af Hornsherred almennyttige Boligselskab. Foto: DAB
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Social pris gik til seniorboliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social pris gik til seniorboliger
Frederikssund - 19. november 2019 kl. 21:01

Beboere fra Seniorboligerne Nordmandsvænget i Skibby har fået Dansk Almennyttigt Boligselskabs sociale pris, der blev overrakt i lørdags på DAB's Fællesskabsdag.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor DAB påpeger, at aktive beboere gør en stor forskel i deres boligområder. Deres indsats bringer beboere sammen og er med til at give stærke fællesskaber.

DAB har i år uddelt fællesskabspriser til beboere fra tre boligafdelinger. Der var tre kategorier, og vinderne blev afsløret som en festlig afslutning på DAB's Fællesskabsdag den 16. november.

Den sociale pris gik til Seniorboligerne Nordmandsvænget i Skibby, som er en del af Hornsherred almennyttige Boligselskab. Dommerpanelets motivation til de aktive beboere var følgende ifølge pressemeddelelsen:

- På fornemmeste vis skaber aktiviteter, der inviterer til fællesskab for alle. Hvad enten det er udflugter, nytårsarrangementer eller gættekonkurrencer. Dommerpanelet har særligt hæftet sig ved, at der skaffes ekstra penge til arrangementer ved loppeindsamling blandt beboerne. »Pigerne« stod desuden for Bents 90-års fødselsdag for 43 mennesker. Det betyder så meget, når nogle gør noget for andre.

Dommerpanelet bestod af medlemmer fra Ældre Sagen, Hillerød Frivilligcenter, en DAB-administreret boligafdeling, BL, Center for Boligsocial Udvikling og DGI.

Vinderne fik, ud over hæderen, en kaffekande, et par forklæder fra DAB's indsats Aktive fællesskaber og et samarbejde med Boblberg, der vil stå for et fællesskabsfremmende arrangement i boligafdelingen.

Prisen for nytænkning gik til Frennegård Park, Hørsholm almene Boligselskab.

Fælles-for-alle-prisen gik til Lykkegårdsparken, Esbjerg almennyttige Boligselskab.

1382458
Rejser du til udlandet i år?