27. maj 2019
Bettina Kaas bager alt fra specier, havreflager og vanillekranse til brunkager og jødekager i juletiden, i køkkenet på Velleruplund. Kagerne kan nu ses i den nyeste sæson af Badehotellet på TV2. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Bettina Kaas bager alt fra specier, havreflager og vanillekranse til brunkager og jødekager i juletiden, i køkkenet på Velleruplund. Kagerne kan nu ses i den nyeste sæson af Badehotellet på TV2. Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Småkager fra gårdbutik skal være tv-stjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Småkager fra gårdbutik skal være tv-stjerner
Frederikssund - 09. februar 2019 kl. 04:47
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden Venslev Høkeren åbnede i marts måned 2016, har 52-årige Bettina Kaas, der bor på gården Velleruplund i Vellerup, forsynet butikkens hylder med hjemmelavede pålægssalater og småkager. En dag, da hun kom forbi Høkeren, var det nye parti småkager, hun netop dagen før havde sat af, helt udsolgt. Det viste sig at være regissøren fra TV2-serien »Badehotellet«, der havde tømt hylden. Nu skulle småkagerne være tv-stjerner. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Kagerne, der kan ses rundt omkring i den nye sæsons seks afsnit, bager Bettina hjemme i sit industrikøkken på Velleruplund. Kagerne får lidt forskellige størrelser og udseende, og det er helt bevist og en af de ting, Bettina sælger dem på.

Året rundt bager hun vanillekranse, specier og havreflager, og det var også netop dem, TV2 faldt for, fordi de havde det hjemmelavede look.

- Det er rigtigt, at vores rekvisitør har købt småkagerne til »Badehotellet«. Hun faldt tilfældigvis over dem i Høkeren i Venslev, og synes de så dejlige ud, og passede godt til serien. Vi vil meget gerne have, at vores kager ser ud som om, de er lavet i fru Andersens køkken. Vore rekvisitør Tine, laver de fleste kager til programmet selv, men hun er altså faldet over disse småkager, og syntes de passede godt til Badehotellet, siger programmets producer Michael Bille Frandsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 9. februar.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede