11. maj 2021
Fredag den 28. maj kan man i Slangerup Bio såvel se Marco Effekten som møde producenten af den nye Jussi Adler-Olsen-film. Foto: Allan Nørregaard
Fredag den 28. maj kan man i Slangerup Bio såvel se Marco Effekten som møde producenten af den nye Jussi Adler-Olsen-film. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slangerup bio genåbner og har en premiere og fornemt besøg i ærmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slangerup bio genåbner og har en premiere og fornemt besøg i ærmet
Frederikssund - 04. maj 2021 kl. 11:50

Slangerup: Når Slangerup Bio genåbner torsdag, er det med den danske film Lille Sommerfugl på programmet hver aften - samt to dage denne og næste uge.

Animationsfilmen Croods 2 kan ses søndag klokken 13 og næste søndag klokken 13.

Fra mandag den 17. maj og frem til onsdag den 26. maj viser Slangerup Bio den roste danske film Retfærdighedens Ryttere.

Torsdag den 27. maj er der premiereaften i Slangerup Bio.

Her får Marco Effekten premiere. Det er en ny thriller om politiets særlige enhed, Afdeling Q, baseret på Jussi Adler-Olsens femte bog i hans krimiserie. Lejemord, bedrageri og pengebegær åbenbarer sig, da den uortodokse vicekriminalkommissær Carl Mørch begynder at grave i en henlagt kriminalsag.

Nye i rollerne

Ulrich Thomsen og Zaki Youssef har overtaget hovedrollerne som henholdsvis Carl Mørck og Assad.

Om fredagen den 28. maj får Slangerup Bio fornemt besøg af filmens producent Mikael Rieks. Efter filmen bydes på et glas vin, og Mikael Rieks vil holde et »mini-foredrag« om filmens tilblivelse og fortælle anekdoter fra optagelserne.

Mikael Rieks er vokset op i Slangerup og er kommet i biografen. Han har været producent på flere film. Blandt andet Dirch, Den tid på året, Karlas Kabale samt Under Sandet, som i 2017 var nomineret til en Oscar for bedste fremmedsprogede film.

hep

1382458
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?