16. december 2018
David Cartagena fra Frederikssund har truet Vestforbrænding med en politianmeldelse, hvis de ikke fjerner alt det skrald, der ligger på deres arealer ved Frederikssund genbrugsstation inden for en uge. Foto: David Cartagena
gallery icon

Se billedserie

David Cartagena fra Frederikssund har truet Vestforbrænding med en politianmeldelse, hvis de ikke fjerner alt det skrald, der ligger på deres arealer ved Frederikssund genbrugsstation inden for en uge. Foto: David Cartagena
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skraldet flyder: Vestforbrænding tvunget til at rydde op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skraldet flyder: Vestforbrænding tvunget til at rydde op
Frederikssund - 16. marts 2018 kl. 19:00
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgeren David Cartagena vil politianmelde Vestforbrænding, hvis de ikke rydder op ved Frederikssund genbrugsstation, hvor der ligger skrald ved og i Sillebro Å, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Han er nemlig godt træt af at se skrald ligge og flyde foran Frederikssund genbrugsstation på Strandvangen.

I en mail til Vestforbrænding, der ejer arealet, har han derfor sendt billeder fra stedet, hvor der ses store mængder skrald og plastik ligge ved og i Sillebro Å. I mailen truer han Vestforbrænding med politianmeldelse, hvis ikke skraldet er fjernet inden for en uge.

Vestforbrænding erkender problemet og lover at rydde op i løbet af de næste dage, skriver kommunikationschef Per-Henrik Goosmann til David Cartagena.

- Vi medgiver, at de fremsendte fotos tegner et uskønt billede. Billederne er taget af Vestforbrændings driftsarealer og er dermed ikke et offentligt areal. Vi renholder løbende på arealerne, og ønsker om nogen, at vores arealer fremstår rene og pæne, men særligt i vinterhalvåret har vi ofte udfordringer i forhold til vind, vejr og sne, der besværliggør systematisk oprydning og renhold. Vestforbrænding er bevidst om sit ansvar for miljøet, hvilket vi dagligt arbejder med. Vi har taget initiativ til, at vi i dag og i de kommende dage udfører den oprydning vi kan i forhold til underlag og vejrliget, lyder svaret.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 20. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk