21. november 2017
Frederikssund Kommune har ansat den 45-årige Morten Flotin Jensen som ny leder af Ådalens Skole i Frederikssund  fra den 1. juni.
Frederikssund Kommune har ansat den 45-årige Morten Flotin Jensen som ny leder af Ådalens Skole i Frederikssund fra den 1. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole med 1100 elever får ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole med 1100 elever får ny leder
Frederikssund - 19. april 2017 kl. 05:12
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

45-årige Morten Flotin Jensen er ansat som ny skoleleder på Ådalens Skole i Frederikssund per 1. juni, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Morten Flotin Jensen i et bredt felt af erfarne og kompetente ansøgere.

Morten Flotin Jensen har siden 2003 været ansat i Ballerup Kommune først som lærer og siden 2006 som skoleleder. Han er i dag souschef på Hedegårdsskolen, hvor han blandt andet har ansvar for udskolingen og idrætsskolen. Hedegårdsskolen har en idrætsskoleprofil, og Morten Flotin Jensen har derfor indgående erfaringer med den åbne skole og hvordan idræt og bevægelse kan bruges til at opnå bedre elevtrivsel og bedre faglige resultater.

- Morten er med sin lange ledererfaring klar til at tage ledelsen på Ådalens Skole og bringe skolen videre i en spændende udvikling. Jeg glæder mig til samarbejdet og er overbevist om, at Morten både på Ådalens Skole og på skoleområdet i Frederikssund Kommune vil bidrage til, at vi sammen med ansatte og forældre opnår de politiske mål om højere elevtrivsel og forældretilfredshed samt bedre faglige resultater, siger børne- og skolechef i Frederikssund Kommune, Paw Holze Nielsen, i en pressemeddelelse.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk