25. september 2021
Lars Jepsen-Sølvhøj (t.v.) afløser  Kenneth Jensen som formand for kommunens Kulturråd. Foto: Preben Gøttsche
Lars Jepsen-Sølvhøj (t.v.) afløser Kenneth Jensen som formand for kommunens Kulturråd. Foto: Preben Gøttsche
Foto: Preben Gottsche
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skiftedag i Kulturrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skiftedag i Kulturrådet
Frederikssund - 05. maj 2016 kl. 05:25

Efter sammenlagt 14 år i formandsstolen har Kenneth Jensen (S) valgt at takke af som formand for kulturområdets paraplyorganisation i Frederikssund Kommune, Kulturrådet, og overlade posten til partifællen Lars Jepsen-Sølvhøj, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg har været med i Kulturrådet i sammenlagt 18 år. Oprindeligt hed det jo Kulturel Fællesforening Frederikssund, og dækkede den gamle Frederikssund Kommune. Her var jeg formand den sidste valgperiode, og stod også i spidsen for dannelsen af de nye, fælles kulturråd for hele kommunen i foråret 2006. Med stadig større arbejdsmængde i byrådet syntes jeg selv, at det begyndte at knibe med tiden til at gøre arbejdet i Kulturrådet godt nok, og det fortjener vores kulturforeninger og institutioner at det bliver, siger Kenneth Jensen, der dog ikke siger helt farvel til arbejdet i rådet.

- Kenneth fortsætter som suppleant i vores bestyrelse, hvilket jeg er glad for, da han ligger inde med en helt unik viden om kommunens kulturliv, som vi fortsat gerne vil trække på. Og som formand for Folkeoplysningsudvalget og medlem af Fritidsudvalget er han en stærk samarbejdspartner at have tæt på, siger den nye formand.

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?