15. november 2018
Nordsjællands Politi løslod onsdag formiddag en 42-årig kvinde, der er sigtet for dødsvold mod heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksen fra Skibby, som døde mellem jul og nytår. Foto: Sarah Marie Winther
Nordsjællands Politi løslod onsdag formiddag en 42-årig kvinde, der er sigtet for dødsvold mod heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksen fra Skibby, som døde mellem jul og nytår. Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigtet for hestehandlers død er løsladt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigtet for hestehandlers død er løsladt
Frederikssund - 08. februar 2018 kl. 00:37
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi løslod onsdag formiddag en 42-årig kvinde, som er sigtet for grov vold med døden til følge imod heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksen, der omkom den 27. december sidste år i sit hjem på Hovedgaden 79 i Skibby, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Nye skræmmende detaljer i sag om hestehandlers død

Kvinden er sigtet for at have tildelt hestehandleren spark eller slag i ryggen samt adskillige stik i hovedet og et fem centimer dybt stik i venstre side af ansigtet med et ukendt redskab, eventuelt i kombination med svære forandringsforkalkninger af kranspulsårerne, hvorved han faldt om og døde.

Kvinden blev anholdt og fængslet i begyndelsen af januar, og hun har en enkelt gang fået forlænget sin varetægtsfængsling. Men da den seneste frist udløb onsdag, valgte politiet at sætte hende på fri fod uden at bringe hende foran en dommer, fortæller specialanklager Margit Wegge fra Anklagemyndigheden i Nordsjællands Politi.

- Efterforskningen er færdig, og så er betingelserne for varetægtsfængsling ikke længere til stede, påpeger Margit Wegge, der tilføjer, at kvinden stadig er sigtet efter de samme paragraffer i straffeloven, som hun har været under fængslingen.

Anklagemyndigheden er dog ikke parat til at udfærdige anklageskrift og rejse tiltale imod den 42-årige endnu, oplyser specialanklageren.

- Der er enkelte ting, vi skal have afklaret, blandt andet noget lægeligt, og så skal jeg have kigget hele sagen igennem, inden vi beslutter, hvad der videre skal ske, siger hun.

Lars Chr. Frederiksen havde sit hjem i hovedhuset på gården Kristinelund i Skibby, hvor han frem til sin død videreførte den forretning, hans far grundlagde i 1977.

arrow Hestehandler dræbt i sit hjem
04. januar 2018 kl. 05:48 Opdateret: kl. 16:38
arrow 42-årig kvinde varetægtsfængslet for dødsvold
03. januar 2018 kl. 14:47 Opdateret: kl. 16:42
arrow Kvinde sigtes for dødsvold mod mand
03. januar 2018 kl. 12:51 Opdateret: kl. 13:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk