28. september 2020
Der er fyldt med børn i bassinnerne i den nye Frederikssund Svømmehal, hvor Frederikssund-klubberne har inviteret ferieramte børn til snigpremiere tirsdag. Her prøves "Vandfaldet" af. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Der er fyldt med børn i bassinnerne i den nye Frederikssund Svømmehal, hvor Frederikssund-klubberne har inviteret ferieramte børn til snigpremiere tirsdag. Her prøves "Vandfaldet" af. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Snigpremiere på ny svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Snigpremiere på ny svømmehal
Opdateret 04. august 2020 kl. 15:05
Frederikssund - 04. august 2020 kl. 14:08
Af Maj-Britt Holm

Frederikssund-klubberne har tirsdag inviteret børn fra hele kommunen til gratis snigpremiere på den nye Frederikssund Svømmehal, og det har mere end 50 børn taget imod, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Avisen besøgte den nye svømmehal på Bonderupvej 2 lige overfor Ådalens Skole i Frederikssund kort før middag.

Her plaskede ungerne glade rundt i bassinerne, mens enkelte håndværkere stadig gik andre steder i det 5500 kvadratmeter store hus og fixede de sidste løse ender.

I svømmehallen var der en pæn kø op af trappen for, når stoplyset skiftede til grønt, at få lov til at kure for fulde gardiner ned gennem svingene på den 50 meter lange vandrutsjebane, som har sin egen slutdestination i et smalt kar, så brugerne ikke kommer flyvende på farlig vis lige ud i hovedet på svømmere.

Desuden havde børnene travlt med at hoppe med benene først i det 25 gange 25 meter store bassin fra både 1 meter vippe og tre meter vippe.

Snigpremieren er den allerførste gang, at den nye svømmehal testes af mennesker, inden den åbner for offentligheden ved et storstilet arrangement lørdag den 15. august, hvor borgmester John Schmidt Andersen (V) klipper snoren til det nye vandparadis.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?