9. december 2018
Billede
gallery icon

Se billedserie

Foto: www.lilienhoff.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Pris på herregård faldet til 45 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Pris på herregård faldet til 45 mio.
Opdateret 05. januar 2017 kl. 15:15
Frederikssund - 15. december 2012 kl. 07:07
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hestestald, swimmingpool, egen badebro, ridebane og sauna er bare nogle af de ting, der følger med til den kæmpe ejendom af en herregård, som også er en hesteejendom, der i slutningen af november sidste år blev sat til salg på www.lilienhoff.dk til en pris på 55 millioner kroner, hvilket gør stedet til Frederikssund Kommunes muligvis dyreste bosted.

Herregården har dog nu været til salg i over et år uden at have fundet nye ejere, og prisen er nu sat ned til 45 millioner kroner med en udbetaling på 2.250.000 kroner.

Hos ejendomsmægler Lilienhoff, der er specialiserede i liebhaverboliger, er man dog ikke bekymrede for at få solgt den store herregård, selv om det muligvis ikke er et salg, der ligger lige om hjørnet.

- Der er jo ikke så mange købere til en ejendom som den her og i den prisklasse, men hvis man tager det i betragtning, har der alligevel været flere ude at se på stedet. Og så er det jo ikke unormalt, at boliger bliver sat ned med omkring 20 procent, det virker bare voldsomt, når vi er ude i den slags beløb, siger Hans Lilienhoff fra Lilienhoff A/S, der har Torp Ladegård til salg.

Ejendommen har eksisteret i mange år, mens hovedbygningen, der ligger der i dag først blev bygget i 1989, efter at den gamle gård fra 1889 var revet ned. Bygningen måler 868 kvadratmeter, mens der hører lige knap to kvadratkilometer (1.904.850 kvadratmeter, red.) til, hvilket svarer til 190 hektar - omkring 300 fodboldbaner.

Den store gård ligger ud til Roskilde Fjord, og har sin egen anlægsbro, hvor skibe kan lægge til. Der er også jagtmuligheder med råvildt og fasaner i nærheden, mange hestefaciliteter og plads til, at en helikopter kan lande på grundens heli-pad.

- Vi er ved supergodt mod i forhold til ejendommens pris og beliggenhed. Der har været en fornuftig aktivitet. En ejendom som den her kan blive solgt, hvis man lige rammer den rigtige køber, der forelsker sig i stedet, men det er ikke til at sige, hvornår det bliver, siger Hans Lilienhoff.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk