26. februar 2021
Første spadestik til Fjordbredden blev taget tirsdag eftermiddag. På billedet ses fra venstre mod højre: Rasmus Haugaard, entreprenør, Rene Rasmussen, Olivia Rasmussen, Joachim Rasmussen og Jens Kløve. Kig galleriet igennem for at se, hvordan Fjordbredden forventes at se ud, når byggeriet er færdigt. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Første spadestik til Fjordbredden blev taget tirsdag eftermiddag. På billedet ses fra venstre mod højre: Rasmus Haugaard, entreprenør, Rene Rasmussen, Olivia Rasmussen, Joachim Rasmussen og Jens Kløve. Kig galleriet igennem for at se, hvordan Fjordbredden forventes at se ud, når byggeriet er færdigt. Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Nu starter byggeriet af 52 nye lejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Nu starter byggeriet af 52 nye lejligheder

Tre generationer af familien Rasmussen hjalp tirsdag hinanden med at tage det første spadestik til de 52 nye lejligheder, der skal opføres på Lærkevej i Frederikssund.

Frederikssund - 16. februar 2021 kl. 16:46
Af Ea Lykke Schausen
arrow Læs også: Se billederne: Nye boliger skyder snart op i midtbyen

Der måtte lægges kræfter i og endda hoppes på skovlene, da direktør i RR Bolig, Joachim Rasmussen sammen med sin far, datter, entreprenør Rasmus Haugaard og bygherrerådgiver Jens Kløve tirsdag eftermiddag tog det første spadestik til de 52 lejligheder, der skal udgøre Fjordbredden på Lærkevej 1 i Frederikssund.

"Det er jo en stor dag for mig. Det her projekt har ligget på mit tegnebord længe, og det første spadestik det er bare noget helt særligt," fortæller Joachim Rasmussen, kort efter han havde sat skovlen i den kolde jord.

Mere end turde håbe på

De 52 nye boliger, der snart skyder op ved siden af Lidl i Frederikssund vil bestå af 2- og 4-værelses lejeboliger på 60-98 m2, fordelt på to ejendomme. Et punkthus i seks etager, hvoraf øverste etage har fjordudsigt, samt en fire-etagers ejendom, der, ifølge Joakim Rasmussen, vil falde godt ind med de øvrige bygninger ved rundkørslen i Nygade.

Og interessen for de kommende boliger er større, end direktøren havde turde håbe på, fortæller han og uddyber, at selvom hjemmesiden først kom op at køre for en uge siden, er 22 ud af de 52 lejligheder allerede reserveret.

"Jeg havde tænkt, at hvis vi fik udlejet fem lejligheder, ville det være godt. Og 10 ville være fantastisk. Men 22, det er simpelthen helt vildt. Det er meget mere, end jeg havde turde håbe på," siger han begejstret.

Gemmer festen til sommer

Til det første spadestik var en håndfuld venner og familie dukket op. Den helt store fejring af projektet må vente til sommer, hvor det forventes, at byggeriet er nået så langt, at der kan holdes rejsegilde.

"Vi har ikke lavet en kæmpe ceremoni ud af det. Det gemmer vi til rejsegildet. Så er det nok også lidt varmere," lyder det fra Joachim Rasmussen.

En plan fire-årige Olivia Rasmussen sikkert er rigtig glad for. For det med spadestik i iskold jord, det er ikke sagen, hvis man spørger hende.

"Skovlen er altså for kold," proklamerer hun, inden hun lader mændene om at grave videre.

Klik gennem galleriet for at se, hvordan Fjordbredden forventes at se ud.

Fjordbredden vil være indflytningsklar medio 2022. Alle boliger har altan og elevator. Man kan læse mere om lejlighederne på fjordbredden.dk.

1382458
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?