3. august 2021
Den røde snor er klippet, og børnene stormløber ind på Den Udendørs Gymnastiksal ved Frederikssund Svømmehal i Frederikssund Idrætsby. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Den røde snor er klippet, og børnene stormløber ind på Den Udendørs Gymnastiksal ved Frederikssund Svømmehal i Frederikssund Idrætsby. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Børn indtager ny udendørs gymnastiksal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Børn indtager ny udendørs gymnastiksal
Opdateret 17. juni 2021 kl. 17:27
Frederikssund - 17. juni 2021 kl. 17:10
Af Maj-Britt Holm

Op imod 100 børn slog sig løs, da den røde snor blev klippet torsdag eftermiddag til Frederikssund Kommunes nye udendørs gymnastiksal, som er etableret i idrætsbyen mellem den nye svømmehal og de nye kunstgræsbaner.

Gymnastiksalen, som er evig åben og altid tilgængelig for enhver, er blevet til i et udviklingssamarbejde mellem kommunen, foreninger, klubber og idrætseksperter, mens den endelige udformning og virkeliggørelse er lagt i hænderne på et partnerskab af udendørsarkitekter fra Elverdal A/S og Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Lokale- og Anlægsfonden har bidraget med 8,3 millioner kroner til den udendørs gymnastiksal og dele af den nye svømmehal, som Frederikssund Kommune har brugt 93 millioner kroner på at bygge.

Ådalens Skoles 1. og 2. årgang var med til indvielsen. Men først måtte de så »grueligt meget igennem«. De måtte vente pænt, siddende på asfalt i sol og blæsevejr for at lytte til fire politikere og entreprenørers »kedelige taler«.

Da det var overstået, kunne de endelig indtage et 3.000 kvadratmeter stort område, der springer normerne for, hvad et idrætsaktivt udendørsområde normalt kan.

I fem opdelte zoner, der hænger sammen, er der opstillet gymnastikredskaber i rustfri stål, der kan holde til vind og vejr, klatrevægge, rutsjebane og multibane til boldspil, altsammen placeret på faldunderlag.

1382458
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?