22. maj 2019
Lars Brinch fra Jægerspris er her ude at dykke med sin otte-årige søn Hjalte i Middelhavet omkring de græske øer, hvor de blandt fandt våben fra 2. Verdenskrig liggende på havbunden. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Lars Brinch fra Jægerspris er her ude at dykke med sin otte-årige søn Hjalte i Middelhavet omkring de græske øer, hvor de blandt fandt våben fra 2. Verdenskrig liggende på havbunden. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: En familiedrøm gik i opfyldelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: En familiedrøm gik i opfyldelse
Frederikssund - 04. august 2018 kl. 05:48
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familien Brinch fra Jægerspris trak denne sommer stikket og forlod Danmark i to måneder for at udforske det græske øhav på deres familiebåd, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der er blevet brygget på familieprojektet i lang tid, og i år blev det endelig en realitet for familien på fire, da de i slutningen af april kunne sætte kursen sydpå med deres sejlbåd Moana i to måneder.

Børnefamilien, der består af Lars Brinch og hustruen Hanne samt sønnerne Markus på ti og Hjalte på otte år, besluttede sig nemlig denne sommer for at skifte dagligdagen i Danmark ud med lange køreture ned gennem Europa og sejlads i Middelhavet.

- Drømmen har boet i os i mange år, både hver for sig og sammen. Hanne har sejlet med Nordkaperen, og jeg har krydset Atlanten, og den der fornemmelse af at være væk i lang tid er altså fed - og så på en båd. Det har noget at gøre med smagen af uafhængighed og frihed, fortæller Lars Brinch.

Det har nemlig været noget af en rejse, der startede med en sejltur fra Jægerpris til Kiel, hvor familiebåden blev lastet på et stort transportskib og sejlet til Izmir i Tyrkiet. I mens hoppede familien på fire, inklusiv en hund, ind i deres Toyota Yaris - uden aircondition - for at køre mod øen Leros i Grækenland. En køretur på tre uger, der blev efterfulgt af en smuttur til Tyrkiet for at hente Moana, så en fem ugers sejlads mellem de græske øer kunne begynde.

Hvorfor det blev lige denne destination skyldes blandt andet Lars Brinchs store forkærlighed for det azurblå hav.

- Jeg har bare en kærlighed til Middelhavet fra rejser, bøger og fra vores ture med Troels Kløvedal. Han har altid sagt til os »I skal til at få jeres båd til Middelhavet«, og det har bare hængt fast, forklarer han.

Da deres sejlture i det græske øhav var nået til vejs ende, valgte familien har efterlade deres elskede Moana i en havn på græske Leros, og næste år vender de alle fire tilbage for at fortsætte deres sejlads.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede