22. juni 2021
Steven Knap
gallery icon

Se billedserie

Foto: Steven Knap
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sagen uden lig: Dykkere bjærger genstand i Roskilde Fjord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sagen uden lig: Dykkere bjærger genstand i Roskilde Fjord
Frederikssund - 26. november 2020 kl. 14:30
Af henrik Gregersen

Dykkere har nu fundet og bjærget en genstand fra Roskilde Fjord, efter de tidligere torsdag indledte en eftersøgning til vands af den forsvundne og formentlig dræbte Maria From Jakobsen fra Frederikssund.

Efter et par dages intens søgning i skoven Færgelunden ved Jægerpris har politiet nu rettet blikket mod Møllekrogen ved Selsø, hvor dykkerne får assistance af en såkaldt vandsøgshund, der er specialtrænet til at kunne få fært af lig selv på store dybder. og store afstande.

arrow Læs også: Leder af drabsefterforskning: Intensiv indhentning af overvågnings-materiale

Da den svenske journalist Kim Wall blev fundet i Køge Bugt, markerede hundene på grund af de særlige strømforhold op til en kilometer fra det sted, hvor eftersøgningen af hende dengang gav udbytte.

Overfor bt.dk understreger pressevagten hos Nordsjællands Politi dog, at sikringen af spor ikke nødvendigvis har relation til Maria From Jakobsens forsvinden:

»Alt der ikke naturligt hører til i søen, bliver fisket op.«
»Men det er endnu alt for tidligt at sige, om det har relation til sagen. Men det bliver selvfølgelig undersøgt,« oplyser pressevagten til bt.dk

arrow Tips strømmer ind i drabssag uden lig: Politihunde søger flere steder
19. november 2020 kl. 14:26 Opdateret: kl. 14:26
1382458
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?