23. september 2019
Foto: Privat/SOIF
Foto: Privat/SOIF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SOIF dedikerer sejren til afdød kammerat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOIF dedikerer sejren til afdød kammerat
Opdateret 13. maj 2019 kl. 14:47
Frederikssund - 13. maj 2019 kl. 10:07
Af Bjarne Sveegaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om fodbolden kom i anden række, valgte Slangerup & Omegn IF's fodboldspillere at afvikle lørdagens serie-2 kamp på Bagsværd stadion for at mindes den 29-årige Thomas Hansen, som fredag mistede livet ved en trafikulykke på Hørup Skovvej.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

-Alle holdkammeraterne og Thomas Hansens familie samledes fredag aften i klubhuset til nogle tårevædede timer, hvor det egentlig var tanken at aflyse lørdagens kamp. Det endte dog med, at vi helt i hans ånd ville gøre vort yderste i kampen, og 2-1 sejren blev dedikeret til Thomas, sagde cheftræner Tommy Slangerup.

SOIF havde i hast fået lavet et sæt trøjer med Thomas Hansens nummer og data, som samtlige spillere bar inden for deres ordinære trøjer. Der var ét minuts stilhed, og spillerne bar sørgebind. Til stede i Bagsværd var også Thomas Hansens bror, Jesper Hansen, der er målmand for FC Midtjyllands Superligahold.

Ved kampen på Bagsværd Stadion førte hjemmeholdet 1-0 ved pausen, men SOIF kæmpede sig tilbage, og efter 58 minutter blev det 1-1 ved Patrick Hansen. Det var anfører Nicolai Pettersson, der 10 minutter efter scorede 1-2, og den føring holdt en flok udmattede spillere fast i.

-Det var en kamp med mange følelser, hvor alle kæmpede for at mindes og ære Thomas, sagde Tommy Slangerup.

I morgen drager SOIF på en længe planlagt fem-dages træningstur til spanske Malaga, og det bevirker, at SOIF må stille med et 3. hold, da lørdagens modstander FC Rudersdal, som SOIF for længst havde en aftale med om en flytning, alligevel ikke vil flytte kampen til en anden dato, tilføjer Tommy Slangerup.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede