18. oktober 2019
46-årige Lars Jepsen vender tilbage som socialdemokratisk byrådsmedlem i Frederikssund ved byrådets decembermøde. Foto: Allan Nørregaard
46-årige Lars Jepsen vender tilbage som socialdemokratisk byrådsmedlem i Frederikssund ved byrådets decembermøde. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-politiker ser frem til comeback i byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-politiker ser frem til comeback i byråd
Frederikssund - 06. december 2018 kl. 05:23
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter tre år ude i kulden vender 46-årige Lars Jepsen tilbage som byrådspolitiker i Frederikssund onsdag den 19. december. Her ventes byrådet at give Kim Rockhill lov til at træde ud, fordi han vil hellige sig sit politiske arbejde i Region Hovedstaden, hvor han er formand for Miljø- og Klimaudvalget. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg kan ikke være mere klar, og jeg glæder mig som et lille barn til at komme tilbage til byrådsarbejdet, siger Lars Jepsen, som har slettet efternavnet Sølvhøj, han engang giftede sig til.

Lars Jepsen har dog på ingen måde haft sluppet det politiske arbejde i de forløbne tre år.

- Jeg har ikke ligget stille politisk. Jeg har været formand for mit parti og taget del i arbejdet, forklarer han, der er medlem af Kulturrådet, som han repræsenterer i produktionsskolen PFFU's bestyrelse, ligesom han er bestyrelsesmedlem i Det Ny Initiativråd og med i bestyrelsen for den politiske græsrodsbevægelse FrederikssundsmotorvejNU.

I begyndelsen af 2016 måtte S-politikeren trække sig fra Frederikssund Byråd, fordi Valgbarhedsnævnet erklærede ham for ikke-valgbar på grund af en dom for spirituskørsel i 2015.

- Jeg begik en fejl, og det har jeg betalt for i de sidste tre år. Nu kigger jeg fremad, og jeg har udstået min straf, siger Lars Jepsen, der blev valgt som 1. suppleant for Socialdemokratiet ved kommunevalget i 2017, hvor han fik 259 personlige stemmer.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 6. december 2018.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede