24. september 2020
Socialdemokratiet i Frederikssundkredsen har genvalgt Kim Rockhill (t.v.) og Rasmus Stoklund (t.h.) som partiets henholdsvis regionsrådskandidat og folketingskandidat, der her flankerer formanden Bent Kurt Christensen. Foto: Flemming Andersen
Socialdemokratiet i Frederikssundkredsen har genvalgt Kim Rockhill (t.v.) og Rasmus Stoklund (t.h.) som partiets henholdsvis regionsrådskandidat og folketingskandidat, der her flankerer formanden Bent Kurt Christensen. Foto: Flemming Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S genopstiller stemmeslugere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S genopstiller stemmeslugere
Frederikssund - 28. januar 2020 kl. 19:07
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rasmus Stoklund (S) og Kim Rockhill (S) er begge blevet genvalgt som Socialdemokratiets henholdsvis folketingskandidat og regionsrådskandidat på partiets kredsgeneralforsamling mandag aften i Kulturhuset Elværket i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Rasmus Stoklund strøg med 4.541 personlige stemmer ind i Folketinget for første gang ved valget i juni sidste år, hvor Socialdemokratiet i Frederikssundkredsen atter opnåede et mandat efter otte år.

- Rasmus blev selvfølgelig genvalgt på kredsgeneralforsamlingen. Han har lavet et godt resultat. Vi er stadig stolte af at have fået valgt en »ukendt jyde« i Nordsjælland...og så som nummer to efter Nick (Hækkerup, red.). Rasmus gør det virkelig godt, siger Bent Kurt Christensen, formand for Socialdemokratiet i Frederikssundkredsen.

Egentlig skulle valgkredsen først vælge kandidat til Regionsrådsvalget i 2021 til næste år. Men det er blevet fremrykket til i år, så partiet har tid til at uddanne sine regionsrådskandidater. Kim Rockhill, der er formand for Region Hovedstadens Miljø og Klimaudvalg og tidligere borgmester gennem 12 år i Skibby samt byrådsmedlem i Skibby og Frederikssund, er derfor blevet genopstillet nu.

- Kim har klaret sig fint. Der var ingen, der havde forudset, at han kunne få en udvalgsformandspost. Men det gjorde han med over 4.000 personlige stemmer som ny, så det var en glædelig overraskelse, lyder det fra Bent Kurt Christensen.

Der var ifølge Bent Kurt Christensen nogle og 20 deltagere i kredsgeneralforsamlingen, idet partiets medlemmer først og fremmest engagerer sig i deres respektive partiforeninger i Halsnæs og Frederikssund.

Læs mere i den trykte udgave af Frederiksborg Amts Avis onsdag den 29. januar 2020.

Har debatten om sexisme taget overhånd?