9. juli 2020
Stram Kurs-partiformanden Rasmus Paludan fører valgkamp på Torvet i Frederikssund, hvor der er helt roligt, og han bliver interviewet af et japansk tv-hold. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Stram Kurs-partiformanden Rasmus Paludan fører valgkamp på Torvet i Frederikssund, hvor der er helt roligt, og han bliver interviewet af et japansk tv-hold. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rolig stemning trods Paludan-besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rolig stemning trods Paludan-besøg
Frederikssund - 03. juni 2019 kl. 15:56
Af Maj-Britt Holm og Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et stort opbud af særligt unge mennesker følger lige nu stifteren af Stram Kurs, Rasmus Paludan, som fører valgkamp på Torvet i Frederikssund, hvor han er i selskab med en anden af partiets folketingskandidater, Iben Thranholm, mens et stort opbud af bevæbnede politifolk kigger med fra sidelinjen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: På fem valgsteder var Stram Kurs over spærregrænsen

- Men der er ingen, der er oppe at køre, og stemningen er rolig, lyder fra avisens udsendte på stedet.

En af dem, der er mødt op for at møde Rasmus Paludan, er indehaver af »Byens bedste pizza« i Havnegade i Frederikssund, Farzad Farzankia, som havde medbragt hjemmelavet jordbær- og appelsinis i bæger til folketingskandidaten og hans crew.

- Fordi han trænger til at blive kølet lidt ned, forklarer pizzamanden, der fortæller, at han blev afvist og fik at vide, at han ikke var velkommen på dansk jord, og som forærede isen til børn i stedet.

Et japansk tv-hold fra TBS - Tokyo Broadcasting System - er også mødt op i Frederikssund for at følge den danske valgkamp, blandt andet ved at interviewe Rasmus Paludan.

- Danmark er kendt som verdens lykkeligste land, og i Japan undrer det, at I har en regering, der fører så hård en kurs imod flygtninge, forklarer en af de japanske journalister.

arrow Paludanbesøg: Masser politi, minimal interesse
03. juni 2019 kl. 17:06 Opdateret: kl. 17:06
arrow Enormt politiopbud: Paludan besøgte byen
03. juni 2019 kl. 14:44 Opdateret: kl. 14:47
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?