18. december 2018
Rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen, oplyser, at man ikke har for mange elever i klasserne. Foto: Kenn Thomsen
Rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen, oplyser, at man ikke har for mange elever i klasserne. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rektor: - Vores klassekvotient holder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rektor: - Vores klassekvotient holder
Frederikssund - 13. marts 2018 kl. 12:26
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I tirsdagens udgave af Berlingske kan man læse, at 14 gymnasier, herunder Frederikssund Gymnasium, i Region Hovedstaden overskrider klassekvotienten på 28 elever, men ifølge rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen, hersker der intet problem med for mange elever i klasserne på gymnasiet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det drejer sig om to klasser på 2. årgang, hvor der er 29 elever i hver. Men forklaringen er, at vi har tre udvekslingsstudenter i de klasser, og dem er man dispenseret for. Så trækker man dem fra, har vi ikke for mange elever i klasserne, siger rektoren, som ærgrer sig over, at det kan se ud som om, at Frederikssund Gymnasium ikke lever op til sine forpligtelser.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at vi er bundet af en lovgivning, som vi selvfølgelig overholder, og vi sprænger på ingen måder kvotienten, siger Peter Bech Sørensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk