18. april 2021
Op mod 900 borgere mødte op ved fakkeltoget fredag den 15. december, hvor der også blev protesteret mod Kronprinsesse Marys Bro som betalingsbro. Foto: Jens Wollesen
Op mod 900 borgere mødte op ved fakkeltoget fredag den 15. december, hvor der også blev protesteret mod Kronprinsesse Marys Bro som betalingsbro. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Protest fortsætter med endnu et fakkeltog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Protest fortsætter med endnu et fakkeltog
Opdateret 12. januar 2018 kl. 08:39
Frederikssund - 12. januar 2018 kl. 05:10
Af Tanja Straagaard Jensen

Onsdag aften den 31. januar holdes der igen fakkeltog for borgere, der er utilfredse med, at Kronprinsesse Marys bro bliver til en betalingsforbindelse, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Video: Op mod 900 demonstrerede i fakkeltog

Det blev annonceret torsdag formiddag på Facebook-gruppen »Nej tak til brugerbetaling på Kronprinsesse Marys Bro«.

I spidsen for arrangementet står igen Lars Just Ladegaard Brinch, der også var med til at arrangere det store fakkeltog over Kronprins Frederiks Bro fredag den 15. december, hvor op mod 900 borgere deltog.

- Vi skal have sat fuld fart på underskriftindsamlingen de næste 3 uger. For at få sat en slutspurt i gang, laver vi et fakkeloptog onsdag den 31. januar som kulmination. Samme onsdag er det nye byråd »tilfældigvis« samlet på Rådhuset til første samlede byrådsmøde, skriver han på Facebook-begivenheden.

Den nævnte underskriftindsamling blev i november genoptaget af en af protestgruppens andre frontmænd, Susanne Bartholin, som tidligere har afleveret 10.621 underskrifter på Christiansborg. Nu samles der signaturer endnu en gang, som skal afleveres til transportminister Ole Birk Olesen (LA) i starten af februar.

Planen for det kommende fakkeltog er igen få samlet rigtig mange mennesker og samtidig gøre det nye byråd opmærksomme på borgernes utilfredshed.

- Her skal vi fortælle det nye byråd, at vores sag om brugerbetaling og chikaner omkring den gamle bro ikke må nedprioriteres og glemmes på trods af udfordringerne med Vinge. Vi skal have et STORT fakkeloptog der fylder HELE Torvet, står der yderligere på Facebook.

Ifølge begivenheden starter arrangementet klokken 18, og klokken 18.30 tændes faklerne foran rådhuset.

arrow Fakkeltog mod kommende betalingsbro
10. december 2017 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:34
arrow EU-regler skal være våben i kamp mod betalingsbro
06. december 2017 kl. 05:20 Opdateret: kl. 12:46
arrow Borgere laver oprør mod betalingsbro
28. november 2017 kl. 05:17 Opdateret: kl. 16:48
1382458
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?