26. februar 2020
Onsdag den 11. september mellem klokken 12 og 15 er der åbent hus ved Jægerspris Bordtennisklub i Kignæs Hallen, hvor man selv kan få en smagsprøve på sporten. Foto: Bo Nymann
Onsdag den 11. september mellem klokken 12 og 15 er der åbent hus ved Jægerspris Bordtennisklub i Kignæs Hallen, hvor man selv kan få en smagsprøve på sporten. Foto: Bo Nymann
Foto: Bo Nymann/Free
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Projekt skal få seniorer til at gribe bat og bold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Projekt skal få seniorer til at gribe bat og bold
Frederikssund - 10. september 2019 kl. 06:29
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er man over 60 år gammel og har lyst til at styrke krop såvel som sind, kan et nyt tilbud fra Jægerspris Bordtennisklub måske være sagen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I forbindelse med satsningen »BAT 60+« fra DGI Bordtennis og Bordtennis Danmark har Jægerspris Bordtennisklub nemlig valgt fremover at tilbyde et særligt hold tilrettelagt spillere over 60 år.

Sammenlignet med andre sportsgrene er bordtennis især ideel for seniorer, fortæller Gert Jørgensen fra DGI Bordtennis i en pressemeddelelse:

- Bordtennis træner både reaktionsevne, balance g muskler, og er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter, lyder det.

Initiativet henvender sig til både begyndere, øvede og konkurrencespillere, og der vil være variation i tempo og intensitet i spillet.

Samtidig er det sociale en stor del af spillet, og der vil være masser af tid til hyggeligt samvær både før, under og efter træning.

Har man lyst til at prøve at spille bordtennis og måske være med på det nye seniorhold, kan man onsdag den 11. september mellem klokken 12 og 15 møde op i Kignæs Hallen til Jægerspris Bordtennis' åbent hus.

Her vil man kunne låne både bord, bat og bold og prøve kræfter med sporten.

Tilmelding er ikke nødvendig. Ønsker man at vide mere, kan man henvende sig til Helge Larsen fra klubben på telefon 50 58 26 67 eller mail hl@jaegersprisbordtennis.dk.