21. august 2019
Bibliotekerne i Slangerup og Skibby viser hver sin halvdel af udstillingen »Uledsaget« med prisvindende tegneseriekunst.
Bibliotekerne i Slangerup og Skibby viser hver sin halvdel af udstillingen »Uledsaget« med prisvindende tegneseriekunst.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prisvindende kunst kan opleves på udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisvindende kunst kan opleves på udstilling
Frederikssund - 21. februar 2019 kl. 17:06
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bibliotekerne i Skibby og Slangerup udstiller prisvindende tegneseriekunst, når udstillingen »Uledsaget« vises frem.

Udstillingen er baseret på den prisvindende tegneserieudgivelse af samme navn, som udkom i 2017. Her giver fem af landets bedste tegneserieskabere liv til fem uledsagede flygtningebørns beretninger om deres oplevelser på vej mod asylcentret i Danmark.

I efteråret 2016 mødtes de fem tegneserietegnere med de uledsagede mindreårige for at høre deres historier. Derefter fik tegnerne deres kunstneriske frihed til i hver sit billedsprog at skabe et narrativ, der giver børnene en stemme. Tegneserieantologien »Uledsaget« er resultatet af det enestående møde mellem tegnerne og børnene.

Bag »Uledsaget« står festivalen Svendborg Graphic, som med projektet ønsker at vise, hvor stor gennemslagskraft en tegneserie kan have, hvis den laves rigtigt - også når det gælder om at formidle komplekse situationer som dem, asylansøgerne står i.

Udstillingen kan ses på bibliotekerne i Slangerup og Skibby i den bemandede åbningstid i til fredag den 22. marts. Hvis man vil se hele udstillingen, skal man derfor besøge begge biblioteker, men man kan også nøjes med den ene halvdel. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede