16. oktober 2019
Narkohunden Fister og de andre firbenede fra Nordsjællands Politi kan fremover træffes på Campus Frederikssund om aftenen og natten, hvor de kan træne inde og ude med deres hundeførere. Foto: Heidi Post Dam
Narkohunden Fister og de andre firbenede fra Nordsjællands Politi kan fremover træffes på Campus Frederikssund om aftenen og natten, hvor de kan træne inde og ude med deres hundeførere. Foto: Heidi Post Dam
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politihunde rykker ind på campus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politihunde rykker ind på campus
Frederikssund - 10. november 2018 kl. 10:29
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremover vil man af og til kunne se ekstra politi på Campus Frederikssund, der har lavet en aftale med sin nye nabo, Nordsjællands Politis hundeafdeling, om at hunde og førere gerne må benytte skolerne til at træne udenfor skoletiden, ligesom de gerne må færdes på arealerne i skoletiden, blot de ikke generer undervisningen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi er her ikke om aftenen og om natten, så vi synes, det er optimalt, at politiets hundeafdeling kan bruge bygningerne, siger uddannelsesleder Morten Winther Ravn, Frederikssund Gymnasium, som påpeger, at politiets brug af Frederikssund Gymnasium, Frederikssund Handelsskole Knord og Trekløverskolens afdeling Marienlyst vil ske efter aftale med skolelederne.

Nordsjællands Politis færdselsafdeling og hundeafdeling rykkede i begyndelsen af september i år ind på politistationen på Falkenborgvej 5 i Frederikssund som en konsekvens af den nye politistruktur. I hundeafdelingen er der 25 schæferhunde og tre narkohunde af racen labrador, og det kan godt blive trangt at opholde sig med de aktive dyr på en begrænset plads midt i en by, fortæller narkohundefører Thomas Friis, Nordsjællands Politi, der har forhandlet aftalen på plads om, hvad politiet må og ikke må på campusområdet, med skolerne.

- Vi er glade for, at vi kan få en nøgle og træne schæferhundene indendørs. Det er genialt for os, at vi ikke skal køre langt, hvis vi pludselig bliver kaldt ud om natten, forklarer Thomas Friis, der påpeger, at der samtidigt er noget præventivt i, at sporhunde og narkohunde bevæger sig rundt i området omkring Campus Frederikssund efter lukketid.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede