21. januar 2021
Kontakt Nordsjællands Politi på telefonnummer 114, hvis du har set Thomas Gotthard med eller solgt ham den blå fodertønde
gallery icon

Se billedserie

Kontakt Nordsjællands Politi på telefonnummer 114, hvis du har set Thomas Gotthard med eller solgt ham den blå fodertønde
Foto: Nordsjællands Politi/Free
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi efterlyser vidner i sagen uden lig: Sigtet smed tønde og sækkevogn ud på losseplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi efterlyser vidner i sagen uden lig: Sigtet smed tønde og sækkevogn ud på losseplads

I forbindelse med det formodede drab på Maria From Jakobsen efterlyser Nordsjællands Politi vidner, der har set den sigtede Thomas Gotthard med en bestemt sækkevogn og en tønde i perioden fra den 1. – 6. november 2020

Opdateret 07. januar 2021 kl. 17:22
Frederikssund - 07. januar 2021 kl. 12:53
Af Henrik Gregersen

Kan en blå fodertønde være brugt til at skille sig af med Maria From Jakobsens lig, inden den drabssigtede ægtefælle Thomas Gotthard skilte sig af med tønden og en sækkevogn på genbrugspladsen i Frederikssund?

Det spørgsmål vil Nordsjællands Politi nu gerne have besvaret og vil gerne i kontakt med vidner, der har set Thomas Gotthard med sækkevogn og tønde - eller har viden om, hvor og hvornår han har købt tønden.  

Efterforskningen har ifølge en pressemeddelelse fra politiet vist, at han fredag den 6. november klokken 13.23 var på Frederikssund Genbrugsplads, Strandvangen 17 i Frederikssund, hvor han blandt andet skilte sig af med en sækkevogn og en blå fodertønde.

Thomas Gotthard kørte til og fra genbrugspladsen i en grå Suzuki Baleno med registreringsnummer CH 78 908.

Sækkevognen er af mærket ”Garden” med gråt stel og røde hjul og røde håndtag. Nordsjællands Politi beder personer, der har set Thomas Gotthard med denne sækkevogn i perioden fra 1. november til 6. november 2020 om at kontakte politiet.

Desuden vil Nordsjællands Politi også gerne i kontakt med personer, som har solgt en fodertønde til Thomas Gotthard eller har oplysninger eller observationer vedrørende Thomas Gotthards besiddelse af en sådan fodertønde.

Der er ud fra videoovervågningsfotos fra genbrugspladsen tale om en blå fodertønde med sort låg og en spænderem af metal. Fodertønden vurderes at have en størrelse på ca. 60 liter og en højde på 60-70 cm.

arrow Læs også: Politi: Vi har fået nye tip i Maria-sagen

Nordsjællands Politi

arrow Drabssigtet præst varetægtsfængles i fire uger mere
11. januar 2021 kl. 14:08 Opdateret: kl. 15:46
arrow Frigiver billeder: Politiet har stadig brug for vidner
08. januar 2021 kl. 11:35 Opdateret: kl. 10:56
1382458
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?