13. december 2018
En maskeret gerningsmand truede en 16-årig dreng med en pistol-lignende genstand til at udlevere penge i Netto på Københavnsvej i Slangerup sent onsdag aften.
En maskeret gerningsmand truede en 16-årig dreng med en pistol-lignende genstand til at udlevere penge i Netto på Københavnsvej i Slangerup sent onsdag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pistolrøveri mod Netto-butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pistolrøveri mod Netto-butik
Opdateret 22. marts 2018 kl. 12:34
Frederikssund - 22. marts 2018 kl. 10:10
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 16-årig kassemedarbejder hos Netto på Københavnsvej i Slangerup blev sent onsdag aften truet med en pistol-lignende genstand til at udlevere et ikke oplyst beløb af en maskeret gerningsmand, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Flygtede efter færdselsuheld

Røveriet skete lige omkring lukketid, og der blev slået alarm klokken 22.02.

- Den ukendte gerningsmand gik til kassen, hvor en 16-årig dreng ekspederede, og han trak en pistol-lignende genstand og pegede på den forurettede og forlangte at få penge, som han stak af med, fortæller politikommissær Christian Marcussen, Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi rykkede ud med patruljevogn og hundevogn, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmanden. Der er videoovervågning i forretningen, og nu vil politiet gennemse videobåndene .

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, cirka 180 centimeter høj, kraftig af bygning, og han var solbrun og iført en sort jakke med hætte, blå cowboybukser og bar en sort skimaske. Desuden havde han et mærke under venstre øje.

- Vi vil gerne høre fra vidner, der har set noget, og de kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114, siger Christian Marcussen.

Politiet stoppede i øvrigt en bil på Københavnsvej i Slangerup samme aften klokken 23.05, og i den forbindelse blev en 23-årig mand fra Slangerup, der i følge politiet udviste »mistankepådragende adfærd«, visiteret og fundet i besiddelse af en peberspray, der lå i hans lomme, hvilket udløste en sigtelse for at overtræde våbenloven.

arrow Kvindes bil påkørt - fører kørte videre
22. marts 2018 kl. 15:02 Opdateret: kl. 15:02
arrow Indbrudstyv fik en lang næse
22. marts 2018 kl. 14:41 Opdateret: kl. 14:41
arrow Ældre kvinde franarret Dankortet
22. marts 2018 kl. 14:22 Opdateret: kl. 14:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk