23. januar 2020
Den prisbelønnede pianist Mogens Dalsgaard spiller og fortæller om klassisk musik i Islebjerg Kirke torsdag den 17. oktober. Pressefoto
Den prisbelønnede pianist Mogens Dalsgaard spiller og fortæller om klassisk musik i Islebjerg Kirke torsdag den 17. oktober. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pianist i verdensklasse fortæller om klassisk musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pianist i verdensklasse fortæller om klassisk musik
Opdateret 08. oktober 2019 kl. 15:51
Frederikssund - 08. oktober 2019 kl. 05:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom man normalt ikke er til klassisk musik, må man ikke snyde sig selv for at høre pianisten Mogens Dalsgaard give koncert i Islebjerg Kirke torsdag 17. oktober klokken 19.30, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Sådan lyder anbefalingen i en pressemeddelelse fra kirkekontoret, som oplyser, at Mogens Dalsgaard er en pianist i verdensklasse, og at han er kendt for at formidle musikken ved at spille den, men også ved at fortælle levende og humoristisk om musikken og komponisterne på en måde, så alle kan forstå det.

Til koncerten kommer publikum blandt andet til at høre værker af Chopin: To ballader i g-mol og As dur samt en Beethoven sonate i F dur opus 10 nummer 2.

Mogens Dalsgaard har en lang international koncertkarriere bag sig. Blandt pianisterne i Danmark hører han til de flittige, og han har utallige gange været i radio og på TV i Europa, Rusland og USA.

Pianisten har modtaget en lang række priser og hædersbevisninger, her iblandt De københavnske Musikanmelderes Kunstnerpris. Desuden har Mogens Dalsgaard medvirket som pianist i flere film og har indspillet en række LP, CD og DVD plader. Der er gratis adgang til koncerten.