26. juni 2019
Over 200 unge og deres forældre mødte onsdag aften op på Knord i Frederikssund for at høre om skolens mange uddannelsesmuligheder. Foto: Camilla Ramskov Petersen
gallery icon

Se billedserie

Over 200 unge og deres forældre mødte onsdag aften op på Knord i Frederikssund for at høre om skolens mange uddannelsesmuligheder. Foto: Camilla Ramskov Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over 200 besøgende til infoaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 200 besøgende til infoaften
Frederikssund - 17. januar 2019 kl. 20:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kantinen på Frederikssund Handelsskole og Frederikssund Handelsgymnasium, også kaldet Knord, var onsdag aften fyldt af interesserede unge og deres forældre, der var kommet for at høre om skolens mange uddannelsesmuligheder.

Det oplyser Knord i en pressemeddelelse, der beretter, at rektor Heidi Post Dam sammen med tidligere elever og nuværende elever gav et godt indblik i hverdagen på skolen, undervisningen og mulighederne med uddannelserne.

- Der var som altid rigtig mange, der var interesseret i vores HHX og de muligheder den blå studenterhue giver. Men vi kan også mærke at både EUX'en og vores 10. klasse har bidt sig godt fast. Mange kom for at høre om uddannelserne og mulighederne for at komme hurtigt ud i erhvervslivet eller læse videre. Jeg er glad for, at så mange kom og jeg håber selvfølgelig, at vi ser mange af dem igen til sommer, fortæller rektor Heidi Post Dam i pressemeddelelsen.

Hvis man gik glip af orienteringsaftenen, er der mulighed for at komme på en besøgsdag på HHX eller EUX, hvor man som elev er med i undervisningen og får prøvet, hvordan undervisningen og hverdagen er på Frederikssund Handelsskole og Frederikssund Handelsgymnasium.

Årets første EUX-student på handelsskolen blev iøvrigt færdig i torsdags, da Lærke Dreifer-Christiansen fra 35x kunne sætte huen på sit hoved efter sin sidste eksamen, hvor hun var oppe i Informationsteknologi og fik et flot 10-tal, og hun er nu klar til at starte på den elevplads, som hun allerede har sikret sig, oplyser Knord.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede