4. juni 2020
Bjørn Steding-Jessen fortæller om Figaros Bryllup torsdag den 25. oktober i Elværket i Frederikssund.
Bjørn Steding-Jessen fortæller om Figaros Bryllup torsdag den 25. oktober i Elværket i Frederikssund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Operaaften og film om Isolde og Tristan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Operaaften og film om Isolde og Tristan
Frederikssund - 21. oktober 2019 kl. 18:29
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkeuniversitetet i Frederikssund inviterer til foredrag om Richard Wagners opera Tristan og Isolde torsdag den 24. oktober klokken 19.30 i Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund.

Foredraget holdes af cand.mag. i musikvidenskab og formidling Bjørn Steding-Jessen, som i flere år har holdt operaforedrag af høj kvalitet i folkeuniversitetet.

Tristan og Isolde rummer fortællingen om den ultimative kærlighed, tanker om det hinsidige, døden, fornægtelse af livsviljen, tilgivelse og forløsning. Wagner bruger orkesterets farver til at skabe stemningsuniverser, som danner klangbund for værkets indtagende meditative karakter og fantastiske kærlighedsduetter. Operaen er fra 1876, men musikken rækker langt ind i det 20. århundrede.

Lørdag den 26. oktober klokken 14.00 vises Tristan og Isolde i en filmudgave fra Operaen i Rom, og det sker i Parkteatret, Jernbanegade 41 i Frederikssund.

Det koster 80 kroner at overvære foredraget, unge under uddannelse har dog gratis adgang. Foredrag og film koster 265 kroner. Tilmelding på fufsund.dk eller telefon 21 76 05 21.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?