26. september 2021
Olsens Teater har været på en vellykket runddtur hos kommunens daginstitutioner, for at underholde med dukketeater. Foto: Grethe Olsen
gallery icon

Se billedserie

Olsens Teater har været på en vellykket runddtur hos kommunens daginstitutioner, for at underholde med dukketeater. Foto: Grethe Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Olsens Teater fik smil frem hos de små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Olsens Teater fik smil frem hos de små
Frederikssund - 30. juli 2021 kl. 07:16

Af Nikolai Rosler Jørgensen
Olsens Teater har været på en vellykket runddtur hos kommunens daginstitutioner, for at underholde med dukketeater.

Med trædukker, scenelys og god underholdning, har Olsens Teater torsdag haft sin sidste forstilling på sommeres rundtur blandt kommunens daginstitutioner.

Det er Frederikssund Børneteater, der arrengerer forstillingerne, hvor Erik Olsen fra Olsens Teater står for fremførelsen.

Sommerens sidste forstilling blev afholdt i Børnehuset Savannen i Skibby, og derudover har der været forstillinger i Bakkebo i Slangerup, samt Skulshøj og Ørnesten daginstitutioner i Frederikssund.

- Frederikssund Børneteater har haft mange udskydte forstillinger tilbage i foråret, derfor er det selvfølgelig rart, at vi har kunnet få et vellykket arrengement som dette til at kører over sommeren, siger Grethe Olsen, der er formand i Frederikssund Børneteater.

Og det er da også lykkedes med at få smilene frem hos de små børn, der har været til stede.

- Det har generelt været meget vellykket og der har været omkring 10 til 25 børn og voksene hvert af de steder vi har spillet, siger Grethe Olsen.

Grethe Olsen tilføjer, at Frederikssund Børneteater har en masse i støbeskeen, så der snart kommer børneteater med massere af fantastiske fortællinger til kommunens yngste.

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?