26. november 2020
Odd Fellow Logens nye bestyrelse. Øverst fra venstre skatmester (bogholder) Michael laudrup og kasserer Michael Kinslev, nederst fra venstre undermester (næstformand) Jacky Sebak, overmester (formand ) Flemming Gejl Christensen og sekretær Mogens Spange Hansen. Foto: Otto Pedersen
Odd Fellow Logens nye bestyrelse. Øverst fra venstre skatmester (bogholder) Michael laudrup og kasserer Michael Kinslev, nederst fra venstre undermester (næstformand) Jacky Sebak, overmester (formand ) Flemming Gejl Christensen og sekretær Mogens Spange Hansen. Foto: Otto Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odd Fellow Loge har fået ny bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odd Fellow Loge har fået ny bestyrelse
Frederikssund - 26. april 2019 kl. 05:19

Odd Fellow Ordenen i Frederikssund, broderloge nr. 69. Frederik den 3., har fået ny ledelse, hvilket sker i ulige år for de kommende to år, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Logens brødre har til de kommende to år valgt Flemming Gejl Christensen som logens overmester, Jacky Holm Sebak som undermester, Mogens Spange Hansen som sekretær, Michael Laudrup som skatmester og Michael Kinslev som kasserer.

Flemming Gejl Christensen er 71 år og har været medlem af logen siden 1995. Flemming Gejl Christensen har forud for sin indstilling til overmesterposten, bestridt posterne som skatmester, sekretær og undermester.

Flemming Gejl Christensen der er bor i Frederikssund, er gift med Inge Lise Christensen, som er medlem af Søsterloge nr. 51 Anna Cathrine, Frederikssund.

Flemming Gejl Christensen har arbejdet som ingeniør og seniorprojektleder.

- Det er en spændende tid, vores loge går i møde. Et stigende antal i alle aldre søger ind i Ordenen. Vi oplever en tilgang af yngre og erhvervsaktive mennesker, og jeg tror det skyldes dels det grundlæggende, som Odd Fellow står for, og dels at de unge bliver tiltrukket af de faste rammer og traditioner. Vi værner om de faste rammer og de gamle traditioner, som Odd Fellow Ordenen blev bygget på siden 1819. Vi fortæller ikke så meget om, hvad vi gør i logen, da det kan virke absurd, hvis man piller enkelte dele ud af helheden, men som helhed bliver det til noget meningsfyldt for den enkelte, siger Flemming Gejl Christensen i en pressemeddelelse.

Odd Fellow Ordenen i Frederikssund dækker et stort geografisk område, fra Frederiksværk i nord til Holbæk i vest, Roskilde i syd og København i øst.

- Jeg ser frem til hvervet som logens leder. Jeg er både stolt, men også ydmyg, når jeg sætter mig i overmesterstolen, og jeg vil bestræbe mig på, at logen både ledes og udvikler sig i de to år, der er blevet mig betroet, slutter Flemming Gejl Christensen i pressemeddelelsen.

1382458
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?