25. september 2021
Borgmester John Schmidt Andersen (tv.) og leder af KLAPjob Claus Bergman Hansen giver hånd på borgmesterkontoret efter underskrivelsen af samarbejdsaftalen. Foto: Frederikssund Kommune.
Borgmester John Schmidt Andersen (tv.) og leder af KLAPjob Claus Bergman Hansen giver hånd på borgmesterkontoret efter underskrivelsen af samarbejdsaftalen. Foto: Frederikssund Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde om skåne- og fleksjobksjob til unge STU-elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde om skåne- og fleksjobksjob til unge STU-elever

Frederikssund kommune indgår nyt samarbejde med KLAPjob om at skabe skånejobs til borgere med udviklingshandicap og flexfjob

Frederikssund - 15. september 2021 kl. 13:43

- Det er med stor glæde, at Frederikssund Kommune pr. 1. oktober i år indgår i et samarbejde med KLAPjob, der er en del af Landsorganisationen LEV, for at sikre, at flere Frederikssund borgere med f.eks. autisme, ADHD, spasticitet, epilepsi, muskelsvind, sindslidelse og/eller erhvervet hjerneskade kommer ind i eller tilbage til det fællesskab, som en arbejdsplads kan give. Vi har store forhåbninger til samarbejdet, lyder i en pressemeddelelse fra Ole Søbæk (C) og Susanne Bettina Jørgensen (S), der er hhv. formand for Vækstudvalget og formand for Social- og Sundhedsudvalget, hvor sagen har været behandlet på møderne i september.

KLAPjob har på landsplan allerede vist sit værd og har hidtil lavet mere end 4.000 skånejobs og 200 fleksjobs. KLAPjob samarbejder med en række landsdækkende virksomheder og etablerer løbende nye samarbejder med virksomheder, som ønsker at ansætte dedikerede mennesker, som bidrager positivt til virksomhedens drift og trivslen på virksomheden.

Samarbejdet med KLAPjob vil hjælpe jobcenteret i Frederikssund med både at finde praktikpladser og permanente jobs til førtidspensionister med udviklingshandicap og andre kognitive handicap, og vil samtidig inspirere og skabe læring, der kan implementeres i jobcenterets indsats fremover.

Samarbejdsaftalen mellem Frederikssund Kommune og KLAPjob blev underskrevet tirsdag den 14. september af borgmester John Schmidt Andersen (V) og Lederne af KLAPjob, Claus Bergman Hansen.

Samarbejdet med KLAPjob skal styrke kommunens indsats for at inkludere alle borgere i fællesskaber og at understøtte, at de får mulighed for at deltage på - og bidrage til - arbejdsmarkedet og samfundet.

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?