21. juli 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt rådgivningshus åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt rådgivningshus åbner
Frederikssund - 18. januar 2019 kl. 12:51
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra den 1. februar, kan borgere med fysiske, psykiske og sociale problemstillinger og deres pårørende hurtigt få råd, vejledning og støtte, når Frederikssund Kommunes nye Rådgivningshus slår dørene op på Kilde Allé 7 i Frederikssund.

- Formålet med Rådgivningshuset er at forebygge borgernes problemstillinger inden de vokser sig større og understøtte, at borgerne kan klare sig selv. Borgerne skal opleve hurtig afklaring af deres udfordringer, og de skal opleve at få rådgivning, vejledning og støtte, der virker, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Susanne Bettina Jørgensen.

Sammen med borgeren vil medarbejderne finde løsningsmuligheder på de udfordringer borgeren oplever i sit liv, uden tunge procedurer og lange ventetider.

Rådgivningshuset kan hjælpe borgere over 18 år med forskellige typer af udfordringer, blandt andet psykiske og fysiske udfordringer, afhængighed af alkohol eller stoffer og andre udfordringer med at få hverdagen til at hænge sammen.

Ud over rådgivning og vejledning har medarbejderne i Rådgivningshuset mulighed for at henvise til kortere gruppeforløb eller individuelle netværksforløb.

Borgere, der skulle have brug for rådgivning og vejledning, kan møde op i Rådgivningshuset i åbningstiden uden at aftale et møde inden.

Der bliver afholdt en officiel åbning den 7. februar, kl. 13-14, hvor der vil være åbent hus samt tale af formand for Social- og Sundhedsudvalget Susanne Bettina Jørgensen.

Læs mere på kommunens hjemmeside: www.frederikssund.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede