17. september 2019
Centermanager i Sillebroen Shopping, Stig Bergdahl, oplyser, at centret lancerer en nye tilføjelse til sin mobil-app. Tiltaget skal trække flere kunder fra nethandel ud i butikkerne. 	Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Centermanager i Sillebroen Shopping, Stig Bergdahl, oplyser, at centret lancerer en nye tilføjelse til sin mobil-app. Tiltaget skal trække flere kunder fra nethandel ud i butikkerne. Foto: Allan Nørregaard
Foto: ALLAN NORREGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt mobiltiltag skal trække kunder til center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt mobiltiltag skal trække kunder til center
Frederikssund - 12. januar 2019 kl. 04:11
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par klik på mobiltelefonen, og din vare er klar til afhentning i en af Sillebroen Shoppings butikker. Det er konceptet bag et nyt tiltag i Frederikssund-shoppingcentrets app, som til foråret står foran en udvidelse.

Selve app'en blev lanceret sidste år, men står nu foran en tilføjelse, som både skal gøre det nemmere at være kunde i centrets 60 butikker, men også bidrage til en øget kundestrøm.

- Det handler om at være synlige og tilgængelig på alle kanaler. Vi skal hele tiden tilpasse os forbrugernes adfærd, og med det nye tiltag håber vi at komme endnu mere med på online-handlen, siger centermanager Stig Bergdahl.

Den nye del af app'en kommer til at hedde »click & collect« og betyder i al sin enkelthed, at kunderne via centrets app kan bestille og betale en vare og selv hente den i centret.

Det har modsat traditionel handel på internettet en ganske særlig fordel.

- På mange måder vil det føles som at handle på nettet. Men i stedet for at vente på, at en vare bliver sendt hjem til én, kan man kort tid efter købet selv hente den. Den helt store fordel er, at man kan prøve sin vare, før man tager den med hjem. Har man for eksempel bestilt et par sko, kan man prøve, om de passer, og gør de ikke det, kan man bytte dem på stedet, og man er altså ikke nødt til at sende dem retur, siger Stig Berghdal.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 12. januar.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede