17. januar 2019
Halsnæs Autoservice i Hundested skifter navn til Rajca Biler og åbner snart en ny afdeling i Frederikssund på Kocksvej 40. Foto: Tanja Straagaard Jensen
Halsnæs Autoservice i Hundested skifter navn til Rajca Biler og åbner snart en ny afdeling i Frederikssund på Kocksvej 40. Foto: Tanja Straagaard Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt autoværksted rykker ind i Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt autoværksted rykker ind i Frederikssund
Frederikssund - 19. april 2018 kl. 05:12
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halsnæs Autoservice bliver til Rajca Biler og flytter snart ind på Kocksvej 40 midt i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Rajca Biler flytter ind på hjørnet ved krydset mellem Kocksvej og J. F. Willumsens Vej i Frederikssund i løbet af de næste par måneder, men der er endnu ikke en officiel åbningsdato.

Det er Halsnæs Autoservice, der til daglig har til huse i Hundested, som skifter navn til Rajca Biler og rykker ind med et helt nyt autoværksted i Frederikssund, hvor der ligesom i Hundested vil være autoservice og salg af brugte biler.

Halsnæs Autoservice er ejet af Brian Holte, men nu er makkeren Morten Grip-Hansen blevet medejer i firmaet, og derfor har de valgt at ændre virksomhedens navn til Rajca Biler og samtidig lave en udvidelse, der har været undervejs i et par år.

- Brian har ligget her (Hundested red.) i 17 år, og mulighederne er begrænsede i Hundested. Vi har leget med tanken om at udvide i nogle år, og nu fik vi en mulighed for at bygge ud, da lokalet i Frederikssund blev ledigt, siger medejer Morten Grip-Hansen.

Med udvidelsen følger altså det nye navn Rajca Biler, der er helt hjemmelavet. Rajca kommer sig nemlig af forbogstaverne i de to ejeres tilsammen fem døtres navne, henholdsvis Rosa, Amalie, Julie, Carla og Alma.

Brian Holte kommer til at drive afdelingen i Frederikssund, mens Morten Grip-Hansen overtager den daglig ledelse af autoværkstedet i Hundested.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 19. april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk