17. december 2018
Mandag fik Jægerspris sine gen apoteksfilial, da Jægerspris Fasan Apotek åbnede på Hovedgaden, hvilket betyder, at det tidligere apotekudsalg er lukket ned. Foto: Ole Witek
gallery icon

Se billedserie

Mandag fik Jægerspris sine gen apoteksfilial, da Jægerspris Fasan Apotek åbnede på Hovedgaden, hvilket betyder, at det tidligere apotekudsalg er lukket ned. Foto: Ole Witek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt apotek i Jægerspris er åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt apotek i Jægerspris er åbnet
Frederikssund - 09. april 2018 kl. 18:00
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye apoteksfilial Jægerspris Fasan Apotek slog mandag dørene op på Hovedgaden 42B i Jægerspris, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På adressen har der i mange år ligget et apoteksudsalg, hvor borgerne har kunne hente deres medicin. Udfordringen var dog, at de receptpligtige varer først skulle bestilles og hentes fra Skibby Apotek.

Det er der nu lavet på. Apoteker og indehaver af Skibby Apotek, Ole Witek, har nemlig det sidste halve år arbejdet på at åbne en rigtig apoteksfilial i Jægerspris. Det projekt er nu lykkedes, for mandag morgen kunne Jægerpris Fasan Apotek byde deres første kunder velkomne.

- Tiden er løbet for apoteksudsalg. Moderne mennesker kan ikke forstå, at de kan få deres ting med det samme, så det er en meget forbedret service for borgerne, at de nu kan hente deres medicin og penicillin her med det samme, siger Ole Witek, der har været apoteker på Skibby Apotek de sidste 13 år og som står i spidsen for den nye filial i Jægerspris.

Åbningen blev fejret med balloner og flag ved indgangen, mens der inden for var linet op med tapas og vin.

- Det er en stor beslutning, og derfor er det også en festdag. Det skal fejres, og vi markerer det selvfølgelig for at gøre opmærksom og vise folk, at vi er her, fortæller Ole Witek.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 10. april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk